Új hozzászólás Aktív témák

  • NightGT

    senior tag

    Sziasztok,

    Lassan egy hete használok egy Endgame Gear XM-1-et, és nagyon elégedett vagyok vele. Korábban anatómiai egereket használtam (20x11es kézzel), de játékban claw-ra azok nem váltak be. Kompetitív esportra, ahova kontroll kell, oda ez viszont tökéletes műszer...bár napi használatra valamivel fárasztóbb fogni.

    És valami brutálisan masszív :) A lyuggatott G-Wolves Skoll se volt rossz e szempontból, de ezt egész más megfogni (bár melegebb is jóval, mint a lyukas egerek, azoknak a szellőzés nagy előnye)

    Talpa a legjobb, legsimábban csúszó, amit eddig egéren tapasztaltam (Razer Control paddal)

    A Skoll TTC Gold kapcsolói viszont kicsit szerintem jobbak is, mint az Omron-ok (D2FC-F-K 50M), akik ebben vannak. Nem rossz ez sem, de azokban ropogósabb, pengébb a kapcsolási érzet valamivel, post travel is valamivel kevesebb...ha találok az XM-1hez szerelési / disassembly útmutatót, akkor lehet, hogy kipróbálok egy cserét (Skoll mellé jött még 2 db tartalékba)

    Szerk: egy kicsivel talán lehetne könnyebb, amióta megvilágosodtam tömeg terén (egy G502 után), azóta máshogy állok hozzá...70gr tömeg épp a teteje annak, ami esportra vállalható, de a Hati 55 grammja ehhez képest egy forradalom lehet...persze vannak modok a súlycsökkentés érdekében is, de sajnálnék nekiesni a vázának egy fúróval :D

    [ Szerkesztve ]

    Speed is the only truly modern sensation

Új hozzászólás Aktív témák