Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz superecneB #8087 üzenetére

    Mivel tudom alátámasztani?

    Sok éves személyes tapasztalattal. Bizonyos egerekhez bizonyos pad-ok egyszerűen jobban beadják. A Logi MX-ek és a QPad pont egy ilyen. Vagy ahogy egy Razer-féle 3G-s infra jobb lesz egy Everglide Titan-on, mint egy QPad-on. Vagy, hogy az MS 1.1-em jobb az Allsop-pal, mint amilyen QcK-val volt.

    QPad-dal kapcsolatban: ha nem passzírozod bele állandóan izomból az egeret, ill. rendszeresen, kultúráltan megtisztítod, és az egéren megfelelő ütemben cseréled a csúszkát, egyáltalán nem törvényszerű, hogy 2-3 év után használhatatlan lesz.
    Sokszor még ez sem annyira számottevő: iamthesonar QPad XL-jét, miután egy darabig használta, odaadta egy rokonának (unokaöccs, testvér, mittoménmákijeazneki' :DDD, ő válaszol, ha ez fontos), ahol évek múltán is szolgál még a pad. Kímélve egy cseppet sem volt, sőt; QPad-hoz abszolút méltatlan, már-már gyalázatos bánásmódban részesül a mai napig és (bár azért már nem teljesen olyan, mint új korában volt) egyáltalán nem használhatatlan. Hátha még vigyáztak is volna rá...

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák