Új hozzászólás Aktív témák

  • Solymi81

    aktív tag

    válasz saen #71920 üzenetére

    Itt nem a szintekkel és igényekkel van baj, hanem ha egy precizitást igénylő munkához ajánlanak olyan egeret ami ezt valószínűleg nem tudja teljesíteni.

    Nem kell azt gondolni, hogy az összes grafikus, tervező tisztában van vele, hogy az egér mint beviteli eszköz lehet rossz is, ami miatt nem fogja tudni, hogy a munkája lehetne könnyebben végezhető is.
    (Hülye példával élve attól, hogy valaki programozó még nem feltétlenül tudja, hogy egy gépösszerakásnál mire kell figyelni. Volt, hogy havernak én raktam össze, mert épp benne voltam a témában, ő meg nem.)

    Általánosságban az irodai egerek többsége megfelelő az adott munkához, a hibáik nem észrevehetőek a rámutatás javítás miatt és a klikkelendő felületek is elég nagyok ahhoz, hogy az adott területen belül maradjon a kurzor.

    Viszont ez összességében azt eredményezi, hogy nem alakul ki semmiféle izommemória, szem-kéz koordináció és sokszor kell korrigálni a mozdulatokat.

    Többnyire ez nem akkora probléma, főleg ha nem is tudsz róla, viszont kis mértékű időveszteséget és frusztrációt okoz ill. ha nagy koncentrációt igényel a munka vagy sietned kell, akkor ezek előjönnek és feltűnnek, plusz megnöveli a hibázási lehetőséget és az ebből következő frusztrációt.

    Egy kis tudatossággal és odafigyeléssel ezt ki lehet küszöbölni és kis mértékben hozzájárul ahhoz, hogy jobban és kellemesebben végezd a munkád.

    Ezeknek a normális méretű irodai egereknek a többsége 3-4000 Ft körül van.
    Gondolhatod, hogy az ez alattiak milyen minőséget ill. méretet képviselnek.

Új hozzászólás Aktív témák