Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomi_Sci

    őstag

    válasz Zolás #70273 üzenetére

    Ahogy gondolod. A minap vettem egy relative drága bakancsot a neten, fél áron. Nem lett jó, visszavittem az üzletükbe -mert nem volt kedvem visszapostázni-, kicseréltem egy kisebbre és kész. Semmi extra költséggel nem járt.

    Ha elmegyek az üzletbe megvenni, helyből plusz x*10000.

    Vagy, hogy egy kommersz helyet is említsek, a Deichmann. Mindent a neten rendelek tőlük, mert nagyon kedvező akcióik vannak. Múltkor volt olyan, hogy ha veszel kettőt, az olcsóbbat fél áron kapod. Vettem sportcipőket (szintén drága, de akciós), és az egyik nem volt kényelmes. Visszavittem, visszaadták az árát, kész. Nem kérték a másik árának felét vagy ilyesmi. Ezt is ugyanúgy feladhattam volna postán, csak a bolt közelebb volt mint az.

    Vagy vettem a H&M-ből szövetkabátot (féláron), nem tetszett, ment vissza. Ezért fizettem, ezerötszáz forintot. Ha elmegyek a boltba, akkor számolom a kiesett keresetet/szabadidőt, illetve a plusz harmincezret amibe került volna a kabát. Inkább nem.

    Részemről OFF vége, de ha az egér keretét X ezer forintban lövi be valaki, akkor a topiclakók olyanokat fognak ajánlani ami elérhető X ezer forintért. Ha ez a sarki sufnituning-GSM-számtechboltban 1.5X, azzal nem tudnak mit kezdeni.

    Most azzal jönni, hogy valakinek szűkebb anyagi lehetőségeik vannak... Akkor gondold át a keretet, vagy ne akarj helyben venni mindenáron. Az első (és egyik kedvenc) egeremet Koreából vettem ötezer forintért, abban az árban csak kínai gagyit kapsz itthon.

    Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

Új hozzászólás Aktív témák