Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz Clemi #66666 üzenetére

    Elvileg a vezeték nélküli Logitech gamer egerek közül a G700s az egyedüli, ami tudja ezt a free spinning scroll wheel funkciót, amit keresel, viszont az nem a legjobb eresztés, főleg ha összehasonlítod a mostani vezeték nélküli gamer egerek tudásával. Szvsz. jobb lenne valahogy szoftveresen helyettesíteni ezt a funkciót.

    A G603 formára meg sok mindenre szinte ugyanaz, mint a G403 wireless. A különbségek, hogy más szenzor van benne, ugyanaz, mint G102/G203-ban, illetve neked kell aksit venni bele. Árban is kb. egy kategória, a G603 mindenestül kicsit drágább, ha normális aksit veszel bele. A kapcsolók is gondolom ugyanolyanok lehetnek, mint a G403-ban, de erről nem találtam semmi infot.

    Nem hiszem, hogy ki tudod próbálni Media Markt-ban vagy ilyen helyeken, mert elég újnak nézem, szóval annyit tudsz csinálni, hogy megrendeled, kipróbálod, aztán elállsz a vásárlástól, ha nem tetszik. Én az emag-tól vettem így a G602-t kipróbálásra régebben, nem vált be, vissza is küldtem. A G603-nál csak az alza.hu-t írja az árukereső, náluk nem érdemes megvenni, mert nem ajánlott cég.

    Az MX Anywhere 2s-nél én inkább amiatt aggódnék, hogy nem e lesz túl kicsi az egér.

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák