Új hozzászólás Aktív témák

  • #64791808

    törölt tag

    Sziasztok,

    gyenge félprofi CS:GO-hoz keresek kellemes egeret. Nincs nagy tenyerem, az ujjbegyes és a teljes tenyeres fogás között félúton vagyok, inkább közepes, vagy nagy egér ami tetszik.

    Desktopon egy Razer Lachesis 5600-at használok, és szeretem, 1600 DPI-n használom, pontos, gyors.

    Ilyesmit keresek a laptopomhoz. XMG A726, 6700HQ, 965M 4G, szóval a minimum 60 fps adott. Legutóbb eladtak nekem valami Gigabyte "gamer" szutykot, rettenetes volt. Pontatlan, de a legnagyobb gond, hogy a rántásokat nem érzékelte. Nem vagyok gamer, de 45-90-180 fokra redvás pontosan fordulok desktopon a Razerrel, 0 idő alatt. Mit vegyek, ami ezt leköveti? A másik gondom a Gigával az volt, hogy volt két gombja NAGYON JÓ HELYEN, de nincs szoftver, nem programozható... akkor meg minek?!

    Szerk: a cégnél van egy első generációs Microsoft WMO. Rádugtam a laptopra CS-zni. Eddig ez a legjobb, raw input és beállítás után simán hozom vele a Razer Lachesis 5600-nál megszokott szintet. El kellene lopnom...?

    Tehát:

    - nem kell x millió DPI, 1600-2000 dpi elég
    - a gyors rántásokat kövesse le
    - legyen pontos, sebességtől függetlenül
    - legyen programozható oldalsó gombja, amire duplakattintást lehet programozni (Logitech itt kiesik, kivették a szoftverből... ekkora balfasz húzást...)

    20 ezer forintnál többet csak nagyon indokolt esetben szánnék rá. 5let?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák