Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomi_Sci

    őstag

    válasz atenza #63694 üzenetére

    Hú kezdünk nagyon elkanyarodni a témától, mindenki a billre kattan rá :DDD

    (#63693) ribizly, (#63695) TeebyKay: Igen, a fekete - fehér kontraszt lenne a lényeg, passzol a mellette lévő laptophoz, a telefonomhoz, meg úgy igazából mindenhez :)

    (#63694) atenza: Quickfire rapid-i. A gyári keycapek sajnos elég gyatrák voltak, úgyhogy beszereztem olcsóbb fajta pbt doubleshot átvilágítósat banggoodról. Ez is vékony, de legalább nem lesz csúszós a kéztől.

    Na de legyen már egy kis ON:

    A fehér g102 tetszik egyelőre, jók a klikkjei gyári Omronnal is, csengően hangos mondjuk, de érzésre nekem bejön. A felületkezelése nagyon jó, nem válik csúszóssá izzadt kézben sem. A kábele meglepően lágy, sajnos nekem nem eléggé, mivel kevés hely van az egérpad fölött, valószínűleg parakábel lesz helyette. Formára is bejön, mondjuk a g100s féle oldal továbbra is kényelmesebb mint ez a döntött. A görgő kellemes, a klikk nem. Nagyon nem. A g100s-ét továbbra sem lehet überelni. Az oldalsó gombok nekem túl kemények, de szerencsére elforgatott nyákkal van megoldva, úgyhogy nem kell TME-ről vadászni 90 fokos japán Omront.

    Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

Új hozzászólás Aktív témák