Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz dobragab #53695 üzenetére

    Na, nekem pont ma kezdett el szarakodni a bal klikk G100s-en. Néha nem érzékel, hiába klikkelek. Kiver a víz tőle, mert amúgy szeretem az egeret, majdnem ideális számomra (oldalról hiányzik egy gomb igazából, és ennyi is a negatívum...nekem őzebrasága kifejezetten tetszik :) ).

    Forrasztási tapasztalatom viszont pont ugyanannyi van, mint amennyi pákám. Vagyis semennyi. Lakótársnak viszont van, ő szereti a hobbielektronikát (amúgy főállásban is villamosmérnök), viszont ilyen ónszippantója nincs, és ahogy olvasom az egér bajos topicban, ez a bizgentyű viszont elég ajánlott a művelethez. Plusz egerekkel sem foglalkozott soha. Szóval kb. 1000 ft-ba fájna vele cseréltetni, de akkor még ott van a kockázat is ugye. :DDD

    Szóval a kérdés, hogy itt a topicban esetleg valaki vállalná a kapcsolócserét? És ha igen, mennyiért (posta+munkadíj ofkórsz)

    Nem sürgős a dolog nekem amúgy, van pótegerem kettő is szerencsére. Szóval ha éppen pörögtök a vizsgákkal vagy ilyesmi, és nem akartok ilyenekkel szarakodni, nem baj, később is ráér.

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák