Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz enovak #5061 üzenetére

    van egy gomb a görgő alatt. ha benyomod, akkor kiakasztod a "racsnit", és a görgő szabadon fut. picit erősebben megpörgeted, és pörög vagy 10 mp-ig. ha sokat kell görgetni (pl. fórumok), akkor egy löket, és megy lefelé. az ujjadat ráteszed, és megállítod.

    én kb 1 hete használok ilyen egeret (mx1100r), de már csak így "kiakasztva" használom, mert nagyon király dolog.

    más: én is ugyanebben a cipőben jártam mint te, bluetooth-os egeret kerestem. csak nekem nagy a kezem, és ezért nagy kellett. mivel szinte mindegyik 10 centi alatti, vettem egy nagyon jó egeret olcsón (lenovo thinkpad laser mouse-t). 15p használat után visszacseréltettem, kicsi volt a kezembe, és megfájdul a csuklóm. ezután letettem a bluetooth-os egérről. a másik viszont amit észrevettem a notebook-kal történő használat közben, hogy nagyon szar ez a bluetooth dolog (vagy az egér). 2-3 méter után már használhatatlan volt az egér, nagyon belezavart a wifi, és néha "csak úgy" a gép mellett is berángatott, pedig nem kellett volna neki. olvastam, hogy ha más BT egységet is használsz (telefon, fejhallgató), akkor egymás jelébe is bezavarhatnak, viszont egy egérnél az elég kellemetlen dolog. nem mondom hogy sok egeret teszteltem, meg nálam a méretük zárta ki a BT-s egereket.

    végülis egy logitech mx1100r-t vettem jó áron, ennek nem is pici a "tüskéje", de nagyon kényelmes az egér, és nagyon "kezes", szóval nem bántam meg. azért meg, hogy ne törjön le az adó rész, egy kis 30 centis usb toldó kábellel csatlakoztatom a géphez, és így nem a pöcök fog letörni, ráadásul útban sem lesz.

    javasolni ugyanazt tudom amit a többiek: media markt, electro world, pixel.hu, elmész, kézbeveszed, kipróbálod az egereket. szerintem inkább kényelemre vegyél egeret, mint kinézetre, vagy szogáltatásra: ha nem jó a kezedbe, tudhat akármit, nem fogod szeretni.

Új hozzászólás Aktív témák