Új hozzászólás Aktív témák

  • kemotox

    addikt

    !!! Meg jött a kereken 10 napja rendelt Mulkin féle G100s.
    Váó. 10 nap. Pedig Januárra volt ígérve.

    Szétszedtem, megvizsgáltam. Eredeti. Súlyt kidobtam a vérbe. Mindjárt kap japó Omronokat, illetve írok Jaffának talp ügyben. (Csak nem sikerült egy darabban leszednem a nagyobbik talpát.. De mindegy is, úgy olyan göröngyös volt hogy jajj. Jó kis gyári Logi talp :D) BTW, 0,5 vagy 1 milis ajánlott rá?

    Fasza a felülete, nem bevonat, hanem csak simán matt, jóval tapadósabb, mint a Mirror Abyssus. Görgője szokásos Logi cucc, optikás, nem annyira határozottan elkülönülő fokozatos. Lehet ez nem mindenkinek jön be, ha pontosan akar az ember tekerni, akkor kicsit nyűg lehet, én szeretem mert nagyon könnyeddén lehet görgetni vele böngészés meg stb közben. Játékban ha valaki görgővel akar fegyvert váltani akkor már nyűg lehet, de úgy is a számokkal illik ;]

    Szenzora nem ferde szerencsére, eddig nem is mozgott a kurzor magától.

    Kábele elég merev, de vékony és könnyű, majd ha kiegyenesedik és beállítom a bungeet (=berakom a nutellás pohár alá), akkor fasza lesz.

    Jó cucc, így hirtelen ránézésre hozza az elvártat, vagyis nem hamisítvány, nem selejt, stb.

    Volt a napokban néhány ember aki rákérdezett az olcsó ebayes G100s-re, nyugodtan megvehetik, fent van a link, bátran, bátran!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák