Új hozzászólás Aktív témák

  • rajkonnen

    csendes tag

    Sziasztok.
    Olyan régóta küzdök egér problémával, hogy gondoltam inkább beírok ide, valaki hátha beleakadt már olyan egérbe amire nekem szükségem lenne. Szóval minden egeremnél a görgője adja meg magát általában ~1év alatt. Nem játszom gépen, hanem tervező programokon rajzolok, ahol sokat használom a görgőt, és nagyon idegesítő, ha ugrál vagy többet kattint egyszerre, ami eléggé hátráltat is, Szóval, ami a legfontosabb szempont számomra hogy az egér görgője hosszútávon megbízható legyen. van egy régi 1500 ft-os Genius alap egerem 2 gomb+görgő semmi extra, de annak a görgőjének évek óta semmi baja. Ha lenne rajta oldalt egy oda-vissza léptető gomb, nem is gondolkoznék visszakötném azon szent percen, viszont azoknak a gomboknak a használatához eléggé hozzászoktam.
    Szóval ha valaki tud ajánlani olyan egeret aminek megbízható hosszútávon is a görgetője, akár alsó árkategóriában is, a dizájn egyáltalán nem számít annak nagyon hálás lennék.
    Ja és esetleg ha vezetékes kivitel mellett esetleg valaki vezeték nélküli kivitelből is találkozott hasonlóval azokat is szívesen fogadnám, mivel sokat utazom és akkor is jó lenne egy.

    Előre is köszönöm mindenkinek a segítő hozzászólásokat. :K :R

Új hozzászólás Aktív témák