Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz kemotox #45264 üzenetére

    ne is vitatkozzunk, mert szerintem meg túlontúl elvakult itt is nagyon sok ember a vezetékek és a top10 szenzor ( - most túlozni fogok - amit ebay-en kell megvenned, garancia nélkül, mert az új egerek használhatatlanok és egy gyökér vagy, ha boltból vásárolsz) oltárán, ami szimplán f*szság. kb 20 egér ment át a kezem alatt, amiről tudok véleményt mondani, ez a szám szerintem már elég ahhoz, hogy legyen referenciám magam felé. semmi gond nincs vezetéknélküli egerekkel. az, hogy nem olyan pontos, vagy nem olyan gyors, mint egy minőségi vezetékes egér, őszintén szólva, ki nem sz*rja le, amikor elenyésző különbségekről beszélünk, amelyek a hétköznapok során nem ütköznek ki, pláne nem átlagfelhasználás során.

    ne ferdítsünk. nekem az a problémám, hogy az egyik extra feature nem működik és három eszköz egyidejű használata esetén akadnak gondjaim.

    szerk.:

    játszottam is, több ezer órát, egy ikonikus egeret használtam hozzá, nem véletlenül. pedzegettem többször az Orochi témát a topicban, két hete vettem egyet, visszavittem, mert egyszerűen nem jó. nem igénytelen vagyok, a te gondolatmeneted szerint, hanem épp ellenkezőleg. az MX egy klafa egérke, azt szeretettem volna megtudakolni, hogy más találkozott-e ezzel a kellemetlen anomáliával már, vagy egyedi.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák