Új hozzászólás Aktív témák

  • depzoo

    tag

    válasz Vanir #42696 üzenetére

    Neztem takasta kinalatat is, ha 3.5g-t vennek akkor biztos hogy tole vennem. De a chroma mellett dontottem es eddig nagyon boldog vagyok vele. A fake 3.5g-t meg ugy rendeltem meg hogy 15 fontert arultak es hallottam ilyen raktarsopros legendakat gondoltam egye fene, megnezem aztan ha hamis akkor refund.

    Hat hamis volt :) De nem banom mert igy megtapasztalhattam a DA formajat hogy megtudjam tetszik-e nekem es igy dontottem a rival es a da kozott.

    A magyar refunddal meg azert vanna ketsegeim mert itt ilyen collectplus nevu szolgalat matricajat kaptam ingyen amit collectplus-os traffikokban vesznek at szinten ingyen, igy van a free return + refund. Otthon nem tudom hogy menne ez, lehet hogy valamilyen mas futarszolgalat matricajat kapna az ember.

    Erdekes amugy hogy a kozel keleti szakallas turbanos traffikos fazon ugy vagta a hata moge a dobozt miutan elvette tolem hogy azt se lattam hova esett csak a csattanas visszhangjat hallottam, volt neki erre egy kis ablak a valla folott. De a hang alapjan minimum 20 metert repult szoval igy vigyaznak a kezbesitett cuccokra... :)

    [ Szerkesztve ]

    Ryzen + Vega (?)

Új hozzászólás Aktív témák