Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Pocokk #24180 üzenetére

    Nálam 18,55 cm a 180 fok, de mivel accel-t is használok mellé, a rántás sebességétől függően akár ~10 cm-en is tudok 360 fokot fordulni, ha kell, ill. a vertikális érzékenységem nagyobb, mint a horizontális (ujjbeggyel végrehajtott, hirtelen fel-le irányú flick-eknél jól jön) - teljesen csuklóból játszom, amolyan claw-fingertip hybrid-fogással.
    Eléggé aim-heavy vagyok, de a legtöbb hasonlóan aim-heavy player-nek is ilyesmi sensitivity-je van - vagy alacsonyabb. A high sens inkább a movement-nek kedvez, mint a célzásnak, célszerű az egyensúlyra törekedni; hogy a movement is, ill. a hirtelen flick-ek is komfortosak legyenek, de a folyamatos finomcélzás és a gyors, de apró korrigáló mozdulatok se szenvedjenek hátrányt.

    Összességében azt mondanám, hogy mindenkinek más, de azért szerintem vannak ésszerű határok. Pl. sokkal egyszerűbb konzisztensen 12 cm-t rántani, mint 8 mm-t pöccinteni. Átlagban úgy ~8-20 cm között érdmes a 180-as fordulót beállítani.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák