Új hozzászólás Aktív témák

  • ng0ofy

    KORREKTOR

    válasz Tin #19516 üzenetére

    Szerintem elég jó hasonlatot hoztam, de megpróbálom még egyszer: az, hogy valami olcsó legyen és jó is, elég ritka, mert nem járna anyagi növekedéssel a gyártója számára. Ergo nem gyártaná, mint ahogy az MS sem gyártja már a jó kis egereit és a nagy nevű gyártók is gagyit adnak az olcsó kategóriában.

    Valaki (nem találom a hsz-t :B ) írta, hogy azért nem ajánl senki olcsó egeret, mert nem használunk olyat. Ahol dolgozok 7 egértípus van, előfordul, hogy mindennap másikat használok 8-12 órán át. Egyiket sem fogom ajánlani senkinek. Van egy gigabyte, amit ha meglátok elkezd sajogni a mutatóujjam...

    Egyszerűen az olcsó egér attól olcsó, hogy nincs benne megfelelő minőségű anyag. Viszont az egyik legértékesebb és bonyolultabb szerved, a kezed, egész nap fogja, böködi, huzza-vonja. Ha neked nem fontos a kezed egészsége használj vmi zongoralakk külsejű, papírvékony, gagyi, kemény kapcsolós cuccot, amiben a szenzor ugrik néha egyet, csak hogy elterelje a kezedben kiújuló ínhüvelygyulladásról az agyad figyelmét.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák