Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz =Mentor= #19331 üzenetére

    Az az egér egy raklap haszonállati salakanyag (hogy ez milyen diplomatikus lett), még a 710-eshez képest is.

    "Árgépen ódákat zengenek róluk"

    Az semmit nem jelent (pontosabban de, csak nem az egérrel kapcsolatban). A totál nab haverom is odavan érte, mégsem bírtam elviselni azt az egeret negyed óránál tovább; olyan érzés volt, mintha wireless-t használnék (nem vsync miatt), a komolyabb rántásokat nem tudta konzisztensen lekövetni, precíziós mozgatásnál sem volt kellően pontos, a talpai is elég gyengusok voltak. Az, hogy ránézésre, fogásra egy olcsó játékszer érzetét keltette, igazából csak az utolsó szög volt a koporsójába. Mindent összegezve meglehetősen komolytalan.

    "Tehát balgaság, hogy 5 ezer forint környékén nincs igazán jó egér."

    Valóban az, de nem az X750 az, annyi biztos. :))

    --------------------------------

    ShadowK: MS-ek--> STMicroelectronics OS MLT 04 --> 400 cpi (egyes mérések szerint 420-430)

    3k. Pont annyiért vettem a 3 hónapos, alig használt Salmosa-mat.
    Amúgy nem hiszem, hogy azon a párszáz forinton vagy éppen egy ezresen kell filléreskedni, ha az ember akar is valamit kapni a pénzéért. 4k tájában már ott az MX 310 / G1 is, 5-ért Abyssus Mirror, kis méretű Mantis paddal.
    Mondjuk nekem igazából mindegy, nem az én pénzem, nem nekem kell használni, csak gondoltam nem árt, ha tisztában van a lehetőségekkel.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák