Új hozzászólás Aktív témák

  • ng0ofy

    KORREKTOR

    válasz DanielK #17465 üzenetére

    Szerintem maga az eszköz megkapja az új gesztusokat egy driver frissítéssel, de a win7 még ettől függetlenül nem fogja őket felismerni szerintem. A windows 8 önmaga ismeri a gesztusokat nem a driver "tanítja" meg rá, tehát minden eszközhöz van egy alap gesztuskészlet, amit tud a windows, amit a windows 7 nem tudott még. Ha a logitech ír hozzá olyan drivert, amiben benne lesznek a windows8-on elérhető gesztusok persze jó világ van, csak ez nem valószínű, mert akkor nem fogyna se az új eszközük se az új windows ;)

    -=Libria=-: a razer nagyméretű egereknek (Mamba vagy Deathadder pl.) kicsit magasabban van az orra, mint a logitech hasonló méretű rágcsálóknak, így nagyobbnak tűnnek a magasabb fogásuk miatt. Nagy kéznek kényelmesebb, nem lóg le annyira az asztalra az sok ujjacska, tenyér :D Próbálj ki egy olyat valahol.

    daffy1989: ha úgysem játszol vele nézz szét vmi boltban, ahol lehet fogdosni és a leg kézreállóbbat válaszd. Logitech-nek van sok olcsó és jó egere, ilyesmi is, mint az általad írt gigabyte, viszont a garanciális ügyintézésük páratlan, ha mégis baj lenne ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák