Új hozzászólás Aktív témák

  • nofi

    őstag

    Tegnap megvettem a rágcsálóm. DeathAdder volt a legszimpatikusabb, de végül osztottam szoroztam, az utolsó döfést pedig a több hetes várakozással kecsegtető hazai webshopok adták ahol ugyan jó áron van meghirdetve, de a jó ég tudja mikor kapnám kézhez a terméket. A lényeg, hogy végül az anno bevált G5-ös formára hajazó G400-as mellett döntöttem. Fura volt újra tenyeres egeret használni, mivel évek óta volt utoljára ilyen a kezem alatt, ennek megfelelően 1 óra Battlefield után éreztem is a csuklómat. Remélem nem szoktam el teljesen és idővel visszaáll a kezem. :(
    A beállítás egyszerűsége tetszett a legjobban, rögtön kiosztottam a Battlefieldes parancsokat, beállítottam olyan 1800 DPI körülre, közepes sensitivityvel. Már most látom, hogy jól fog jönni közelharci és sniper karakter között a váltás lehetősége :K .
    Az egér anyaga hasonlóan jó mint a G5-ösé, ugyan nincs szövettel bevonva a kábel, de ez mondjuk eléggé hidegen hagy látván a szövetes bevonatú fejhallgatómat ami hihetetlen pozíciókat képes felvenni. A görgő puhább gumiból van, tapintásra picit gagyibb érzést kelt, de a csata hevében igen praktikus.
    Összességében árához képest egyelőre meg vagyok elégedve vele. Nem azt mondom, hogy ugyanennyiért nem a DA-t vettem volna, de kb feléért a G400 abszolút best buy.
    Köszönöm a tippeket :R

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: nozsolt

Új hozzászólás Aktív témák