Új hozzászólás Aktív témák

  • Telda

    addikt

    Tegnap megérkezett a Mionix Naos 3200 egerem. Ejtenék róla pár szót. Az anyaghasználatra nem lehet gond, nincs rajta csúszós lakkozott felület, amitől én a falra mászom. A egér fogása kényelmes, bár az Imperator után 1 óra játékot követően a csuklóm igen csak megfájdult. Arra gondolok, hogy vagy nehéz, vagy lapos, de remélem sikerül megszokni. Az oldal gombok, nem igazán esnek a kézre, a közelebbi még csak-csak, de a távolabbit nem tudtam úgy benyomni, hogy a másikat sem nyomtam volna be. A kattintása hangos, a középső gomb görgője kissé bizonytalan (lötyögős) és görgetéskor szintén hangos. A DPI gombok váltója eléggé lötyög, ez igencsak gagyi hatást keltett bennem. Az alján lévő csúszó talpak elég nagyok, de egy Imperatorhoz képest szerintem nem elég csúszósak, valamint ez lehet hülyén hangzik, de mozgatás közben ilyen súrlódó hangot ad ki.
    Ha az egér mutatót kihúzóm a képernyő szélére és emelve viszem vissza, akkor valamennyit visszamozdul, még 1cm magasságból is érzékeli a mozgást, ez nagyon nem tetszik. TF2-t próbáltam tegnap, de hiába emeltem az egeret, mindig visszamozdult, célozni kb. lehetetlen, nem tudom ezzel lehetne-e csinálni valamit.
    Jöjjön a szoftver, lehet csak nálam ilyen, de ha bármi alkalmazás fut, semmit nem lehet beállítani, mert mentéskor kifagy. Be lehetne állítani, hogy különböző DPI értékekkor másképp világít, ezt szintén nem sikerült megcsinálni.
    Összességében véve nem lenne rossz, ha ezt a emelési problémát meg lehetne oldani, bár lehet csak át kell szoknom, majd elválik, de addig csak azt tudom mondani, hogy rossz vásárlás volt.

Új hozzászólás Aktív témák