Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Cheesy #11480 üzenetére

    LOL.

    Görgő ---> ~6 év múlva is ott fog "nyekeregni".
    Gombok ---> Ne má'. De ha ENNYIRE zavar :U, bármikor ki lehet a mikrokapcsolókat cserélni jó kis japán Omron-okra.
    LED ---> Ez tényleg vicces már. Közvetlenül a szemed előtt van az egér és ujjheggyel tologatod? Esetleg belógatod az arcod mellé, mikor ágyba dőlsz? Mert ha rajta van a kezed, akkor biztos, hogy nem fog "zavarni". Ahogy a periférikus látómezőben sem.
    Tudom, mert elég érzékeny szemem van (a fényre) és általában sötétben (éjszaka) igen aktív vagyok a gép mellett. És minden az a LED, csak nem "mosttörömszétkalapáccsal" kategória. Ellenben jól néz ki (ahogy az egér alja is <3).
    Az a 9000 FPS-es DSP a rágcsáló belsejében már csak sallang. :)

    A tapasztalataidból kimaradt az oldalsó gombok kicsit lötyögős, "olcsó" érzete (bár javukra legyen mondva, hogy sok év múlva is ugyanúgy ott lötyögnek majd, mint ahogy azt az első napon tették), a patkány stabilitása, méretéhez képest viszonylag moderált súlya, tartóssága (oké, májusban vetted, erről majd nyilatkozz 3-4 év múlva - majd 4-5 év múlva esedékes lehet egy mikrokapcsoló-csere, de lehet, hogy még tovább is húzza az alap szettel) kényelme (bár ez szubjektív - palm grip-esek egyik etalonja, de claw grippel is remekül kezelhető), szenzorának (a mai napig) kiemelkedő precízitása (nem csak a Logitech Value-hoz képest, hanem a legtöbb ~20k-s csicsamicsa (=gusztustalan ^^) levélnehezékhez képest is), a PnP és driver-mentesség áhítata (egy usbfix kell és más semmi), ill. a polling rate növelésével bekövetkező további perfect control javulás.

    Egy szó, mint száz, az a MS simán megér 8k-t és aki megveszi, az hosszú-hosszú évekig egy kiváló egér-legenda tulajdonosa lesz. Alá min. egy SS QcK és víz. Esetleg egy új szett hyperglide-ra le lehet cserélni a tappancsait, hogy fokozzuk a csúszást.

    Az általad felsoroltaknál nagyobb "problémáim" soha ne legyenek egy egérrel. De ha ennyire utálod, 3k-ért szívesen átveszem. :DD :))

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák