Új hozzászólás Aktív témák

  • csubuka

    addikt

    Sziasztok!

    Erről mi a vélemény? Én ennél többet nem akarok egy régi Core2 vasra költeni, de ennyit megérne, hogy csendes legyen. Mondjuk nem látom, hogy hogy fogom ezt rögzíteni? Azért a négy csavaros, korrekt megoldású ez, nem (a csavaros jó lenne, mert eddig is olyan volt rajta, így nem kellene kiszednem a lapot, csak egy felcsavarozni az új hűtőt. Plusz a pattintós megoldást kicsit "műanyagnak" érzem :D Az nem tetszik)? Van ilyenje valakinek?

    Nekem csak PWM-es ventik a jók, mert semmi mással nem boldogul a fapados Asrock lap. Nem tud DC szabályozni, én meg nem fogok ellenállásokat forrasztgatni, az különben is csak fix lassítás (ebből meg lehet, hogy bajok lehetnének szélsőséges helyzetekben, jobb a szabályzós azért), és külön szabályzót se veszek. Így fix, hogy PWM-es kell, hogy a quiet fan lekezelje (ott sincs valami sok beállítási lehetőség persze...)... gáz, de ez van.

    Köszönöm. A korábbi javaslataitokat is megnéztem, de szerintem 5 ezret nem éri meg belerakni már. Azért marad meg, mert mindenre elég, ami a hétköznapokban előjön... De 775ös szuperjó hűtőt a jövőben nem fogok tudni semmi másra használni és ki tudja meddig húzza még a gép.

Új hozzászólás Aktív témák