Új hozzászólás Aktív témák

  • gootibi

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nem tartozik a témához szorosan, de Potzee javaslatára :R megrendeltem tegnap az ALPENFÖHN K2-t használtan merlinhardver oldalról. Ma reggelre meg is jött Postapontra, hozzáteszem az ország egyik végéből a másikra, első pozitív csalódásom 33 év alatt a Magyar Királyi Postában :K !
    MX-2 pasztát rendeltem hozzá, bár lehet MX-4 kellett volna, de azt elsiettem. Maga a ALPENFÖHN K2 tökéletes gyári állapotában érkezett meg. Mintha nem is lett volna használva, nem azért írom mert hencegni akarok, vagy mert csak az enyém, hanem tényleg, minden kis alkatrész még a gyári csomagolásában volt kibontatlanul. Maga a borda aljáról is le volt takarítva a paszta, hihetetlen pozitív csalódás.
    Maga a hűtő egy szörnyeteg, elsőnek mikor kivettem a dobozból még így 30 felett is megmozdult bennem valami, éreztem magamon a gyermeki örömet, mikor annak idején megkaptam az első medzsboxomat.
    Kérdésem az lenne, hogy a processzort, illetve magát a hűtőt érdemes körömlak lemosóval letiszítani óvatosan, vagy csak inkább egy száraz zsebkendővel addig töröljem amíg tiszta nem lesz. Illetve a másik kérdésem, hogy a hűtőpasztát egy borsószem méretben tegyem fel a processzorra, vagy esetleg X alakban (tesztben láttam), vagy egyenletesen kenjem szét.
    A segítségeteket meg egyszer nagyon köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák