Új hozzászólás Aktív témák

  • Sdmv8

    tag

    Üdv Urak!

    Szeptember fele is voltam itt érdeklődni, akkor nem valósult meg a project, viszont most (november eleje közepe) jó lehet.
    Szeretnék egy leginkább játékra használatos gépet összeállítani, amivel streamelni is szeretnék leginkább haveroknak + meló miatt tanulom az autocad-es modellezést, de ez inkább még hobbi jellegű.

    Tervek: (fő színek fekete / zöld )
    Nagyon maximum 230.000-ez csak a gép alkatrészerire, mindenre szükség van.
    CPU: Intel oldalról valami normális i5-proci ne a leggyengébb legyen, mert több dolog futna egyszerre ne legyen már nagyon gyenge, időtállóság miatt a Skylake játszhat-e? megéri-e? mennyivel jobb %-ban mint a régebbiek?
    Alaplap: szinten legyen jól felszerelt és megbízható, családban Asrockal nincs jó tapasztalat, de mindenből lehet sz*rt kifogni.
    Ram: Kingston jókat gyárt vmi. HyperX lenne jó szerintem, de 123- féle van tudja a fene melyik a jó. Lehetne zöldet kapni? :)
    Táp: Prefelált nincs, jó lenne vmi fekete / zöld
    HDD: nem kell nincs rá keret :/
    SSD: 240GB-os jólenne mert akkor nem csak a rendszer fér rá, hanem a játszások is 1-2, úgysincs fent több egyszerre a gépen. Intel SSD-ket dicsérik, de akár ez is lehet Kinsgston HyperX legyen gyors, ennyi a lényeg.
    Ház: Minél kisebb és csendes legyen, nagyon max 20.000 lenne házra.
    GPU: Full-HD monitorhoz lenne, mindenképpen nVidia kártya kell, nVidia shadowplay miatt. Érzékeny vagyok az FPS droppra és a 60fps-re tudja-e a GTX 960 a 60 fpst hozzni nagyobb volumenű címek alatt is? Leginkább az új Star Wars játszás érdekel, mellette meg Heroes of Storm és majd a szintén Blizzard játék az Overwatch futtna.

    Megtudjuk-e nézni mibe kerül a Skylake / Haswell? összeállítás és beleférünk-e a 230-ba, ha nem mennyit kéne még hozzá tenni? Kösz előre is.

Új hozzászólás Aktív témák