Új hozzászólás Aktív témák

  • zka67

    őstag

    válasz 04ahgy #8185 üzenetére

    Na egyszer s mindenkorra tisztába teszem ezt az LC Power dolgot:

    Anélkül mondotok rosszat róla, hogy egyáltalán vennétek a fáradtságot és megnéznétek legalább a honlapját.

    Ha nem tudjátok, hogy mihez milyen tápot vegyetek, akkor az elfüstöl, ez nem kérdés. Ha megnézitek, az LC Power az irodai gépekbe szánt tápoktól kezdve gyárt mindenfélét, az extrém gamereknek is.

    Érdemes megnézni az adatlapjukat azoknak is, akik azt állítják, hogy semmilyen védelem nincs bennük. Incl. PFC (power factor correction for an efficient use of the spent energy) and all relevant safety circuitry (Tartalmazza a PFC-t és az összes fontos biztonsági áramkört. LC420H-12, office series).

    Akinek gamer táp kell, annak ezt érdemes megnéznie, mert felét egy FSP-vel vagy egy corsair-rel.

    Nem szeretem, ha valaki csak okoskodásból leszaroz valamit, anélkül, hogy egyáltalán kipróbálta volna. Ezt már kiveséztük a tápos topikban, és azon kívül, hogy "mert szar és kész", igazából egyetlen egy elfogadható indokot nem tudtatok mondani rá, hogy miért.

    Ti könnyen szórjátok más pénzét, nem nektek kell megdolgoznotok érte. De ha van olcsóbb, megfelelő megoldás rá, akkor hadd ajánljam már szerencsétlennek anélkül, hogy nekem esnétek megfelelő indoklás nélkül.

    Mert ahhoz a konfighoz, amihez ajánlottam, szinte bármilyen táp megfelel, mert ne mondjátok nekem, hogy 40-50W-ot vagy akár 100-at nem bír el bármelyik tápegység. Nincs szükség a fölösleges riogatásra és ez a topik már kezd arról szólni, hogy az FSP-t reklámozzátok, pedig van élet azon kívül is.

    Téma részemről befejezve, felőlem mindenki vegyen olyan tápot, amilyet akar. Nekem bevált az LC Power, amíg nem döglik be egy sem, addig maradok ennél a márkánál, de ez legyen az én dolgom (és gondom).

    Jó éjt mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák