Új hozzászólás Aktív témák

  • balpis

    őstag

    válasz horush #4241 üzenetére

    igazad lehet. Én még CRT-ről váltottam IPS-re, TN csak a munkahelyen van, office-ra meg rajzolgatni pedig valóban mindegy. :)

    Lövöldözős játékokkal meg annyira bajban vagyok, hogy még soha egynek sem sikerült a gyakorlópályáján túljutni, mert nincs egynek sem leírása, hogy mi, micsoda, egyáltalán mi a cél, mivel kell irányítani, mik a kijelzett infok. Most akartam tegnap kipróbálni, mit is tud még az öregecske 4870, s letöltöttem a Tribes Ascend Beta -t. (ez ötlött a szemembe, hogy van egy új, ingyen kipróbálható játék, csak ezért lett ez.)
    De fél óra után feladtam, annyira nem jöttem rá, mit is kellene csinálni. Na jó. Mozogni tudtam, repkedni, csúszkálni meg lövöldözni. De hogy melyik figura mire jó, hogy lehet majd átlépni közöttük, miket is jelez ki a kép baloldalán, a tetején, halvány gőzöm sincs.Legutóbb vagy 6-7 éve a medal of honort próbáltam, aztán tavaly újra elővettem, de mindkétszer ugyanígy a bemelegítés közben elakadtam.
    Pedig most is többet googliztam, mint a játék előtt ültem, mégse jutottam semmire, úgy tűnik, az alapok mindenkinek egyértelműek...
    Mennyivel egyszerűbb volt a Düne I. meg a Lost Vickings! :)

    notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó

Új hozzászólás Aktív témák