Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Amazing789 #108466 üzenetére
Helyes valasz: barmilyet, csak ASUS-t ne.
-
Amazing789
tag
"Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel." Na, milyen alaplapot vegyünk??
-
coolpet
senior tag
Egy 7600X-hez mekkora VRM kell? Mit kell tudnia a Power Phase-knak?
-
cibus
senior tag
Ahogy most kinéz , nem akarom dugdosni! Pláne, ha már ennyit költöttem házra
-
jeni
félisten
válasz
cibus #108461 üzenetére
egyárban van a kettő,mit veszítesz vele ha ráadásként PCIe 5.0, az más kérdés ki is használod-e ,de legalább ott van. a fehér alaplap színe meg ,ne nézd a gépet játsszál inkább vele.
azt írod,hogy mások azt sugallják neked a Pcie 5.0-t told le,én a helyedben az alaplap színét sz@rnám le.
tedd az asztal alá.
végső soron neked kell döntened. -
cibus
senior tag
Ha már lapot veszek akkor nem akarok alsó polcost és mindenképp ATX-et akarok a nagy házba. Tudom, hogy bőven elég egy szerényebb vrm is am5 procikhoz, de a lapos se spórtoltam soha. Ezért kettő lap van térben: ASRock b650 steel legend wifi (csak az a baj hogy fehér és nem illik a buildbe, de PCIe 5) és az MSI mag b650 Tomahawk wifi, ami csak PCIe 4, de fekete. Mind a kettő 14+2+1 80A vrm és kb egy árban van
-
MM
őstag
válasz
cibus #108459 üzenetére
Ezt most senki sem tudja megmondani.
Jelenleg a PCIe 3.0 és 4.0 között is kicsit a különbség a közepes / felső kategóriás VGA-knál, ugyanakkor az olcsóbb verziókban, ahol kevesebb PCIe sáv van bedrótozva a VGA-kba, értelemszerűen többet számít.
Ha hosszú távra tervezel, amit az AM5-el lehet, mert várhatóan legalább még 1 gen CPU lesz bele, akkor 2-3 év múlva akár számíthat. Ebben az esetben nyilván jól jöhet, vagy eladásnál már számíthat, így nem biztos, hogyha emiatt mondjuk 10k-val többet költesz, akkor az nem jön vissza. Én azért vettem PCIe 5.0 lapot másfél éve, mert lusta vagyok lapot cserélgetni, úgy voltam vele, hogy ebbe majd rakok később gyorsabb CPU-t, és hosszú ideig elleszek vele.
Ugyanakkor ha az PCIe 5.0 nem szempont, van már 60e körül is bőven jó AM5 lap.
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok, szeretnék néhány alaplap ajánlást kérni, ha tudtok segíteni.
Preferenciáim:
1. Mire fogod használni a gépet? Ha munka, akkor elsősorban milyen jellegű?
Főleg játék, munka annyira nem számít, mert csak programozás van.
2. Mennyit szánsz az alaplapra?
150 ezer és környéke.
3. Milyen hardverek alá szeretnéd?
9800x3D/7900XT/memória még nem eldöntött.
4. Milyen méretű lapot szeretnél?
ATX
5. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...)
Szeretném, ha lenne rajta 3-4 USB3.1 és a fő-fő-fő szempont, hogy legalább 2 PCI 4-es SSD-t elvigyen sávszél vesztés nélkül. HDD nincs.
6. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
Monitoromon HDMI/DP is van, szóval igazából mindegy, ha valami gond van a VGA-val, akkor jól jön.
7. Szeretnél tuningolni vagy nem?
Nem.
8. Használt, vagy új alaplap?
Új.
9. Fontos e a lap kinézete (szín, dizájn, rgb,...)
Lehet fekete/fehér is.
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Nem hiszem, 9800x3D-vel azt hiszem egy ideig el leszek. -
cibus
senior tag
válasz
Garfield.37 #108453 üzenetére
Nagyobb árkülönbségnél B850 helyett B650 és BIOS frissítés.
-
Vigneau
félisten
válasz
Garfield.37 #108453 üzenetére
Az előbbi az A620, utóbbi a B650 utódja. A másodikra érdemes fókuszálni.
-
Garfield.37
tag
Sziasztok !
A B840 és a B850 lapkakészletről mi a véleményetek ?
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Az Asus TUF B650M-E Wifi miben gyengébb a B650M-től?
Vannak itt kommentek a VRM-et illetően. Egy Ryzen 5 7600X-et kényelmesen elvisz? 32GB Ram + 2db M.2 SSD.Köszi!
-
yoogie
aktív tag
Játékra, munkára is
max. 100k
CPU: AMD Ryzen™ 7 9700X
RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL36 Beast Black
Hűtő: ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Black
SSD: Kingston FURY Renegade NVMe
GPU: ASUS TUF GeForce RTX 3080 GAMING V2 O10G
PSU: FSP Fortron VITA GM 1000W
Ház: Corsair 4000D AIRFLOW Tempered Glass
ATX
nincs kimondottan speciális
6. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
HDMI
Később igen.
újban gondolkodom
Semmi extra.
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Esetleg később gondolkodom 9800X3D-ben.Eddig egy GIGABYTE B650 EAGLE AX alaplap volt, amit garanciáztattam és visszakapom az árát, emiatt keresek új alaplapot. Ami nagyon nem tetszett benne, hogy hiába volt hűtő az NVME SSD-n eléggé melegedett és így vissza is vette a teljesítményből. Az új B850-es alaplapok milyenek, érdemes venni?
Illetve egy elméleti kérdés, elgondolkodtam, hogy eladnám a 9700X-et, érdemes lenne platform váltást? Van egy ilyen az Alza-n Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF GAMING B860M-PLUS WIFI ~ 214 290 Ft-ért, megérheti a cserét?
-
cibus
senior tag
-
jeni
félisten
válasz
cibus #108448 üzenetére
így okés, akkor egyárban van de mégis többet tud az Asrock annak ellenére,hogy a alaplapi kinézete nem tetszik neked. ha olyan lapot veszel ami fekete kinézetű és tetszik de később ha mégis váltanál felfelé akkor kénytelen vagy eladni az alaplapot ha ki akarod használni a feljebb lépést az új technológia igénybevételével.
az igaz, páran írták,hogy még oly sok pontszámot nem hozz még a PCI 5.0 VGA a PCI 4.0 VGA szemben.
színezett üveges a házad?
mert így sokat eltakar majd.
nem nézni kell az összerakott PC gépet hanem használni. -
cibus
senior tag
Rosszul értetted, vagy én fogalmaztam rosszul. 10ezret esett múlt hét óta az ára, így most egy áron van az msi-vel
Ha fekete lenne az ASRock, már nem is gondolkoznék, de hogy néz ez ki? Paint-tel csináltam egy képet, hogy milyen lenne a házamban a cuccaimmal. Hát nem tudom, elég fura, nem?
Ez meg a mostani lapommal, ami feketés
[kép] -
cibus
senior tag
?
-
cibus
senior tag
Tudom, most még nem számít semmi előnyt a PCIe 5.0 megléte egy alaplapon, viszont hogy évente jön egy új vga generáció, nem lehetséges, hogy pár év múlva az új vga-k jobban ki fogják tudni használni az 5.0-t és ezért megéri majd alaplapot cserélni?
mert jelenleg 2 alaplap közt vacilálok nagyon: ASRock B650 Steel Legend WiFi vs MSI MAG B650 Tomahawk wifi. jelenleg egy áron is vannak.
Eddig az MSI volt a befutó, mert fekete házat vettem múlt héten épp. Viszont akkor 9 ezerrel drágább volt az ASRock az Msi-nél. Most viszont esett az ASRock 10 ezret, így olcsóbb is, és ott a pcie 5.0
Ami tudom, hogy nem nagy különbség, 1-2% és most még ki sem használom. Viszont az AM5 eléggé támogatott lesz elvileg, később lehet fejleszteni egy egyszerű proci cserével és lehet addigra még újabb videokártyákkal lehet ez az 1-2% előny bőven több lesz?! Nem tudom. De ez nekem fura, hogy fejlesztettek egyet 4.0ról 5.0ra és szinte semmi haszna? Ezért beleölni gondolom nem kevés pénzt? Ezen dilemmázom csak, hogy lehet később kifizetődőbb lesz az 5.0, mert mondjuk jön valami újítás és jobban fogja kihasználni. És nem akarok én már alaplapot cserélni, ha most kiadok érte 80+ pénzt.MSI mellett szól: jobban nézne ki az én házamban, jobban kinéző BIOS, 2vel több sata3, rendes 7.1 Jack kimenetek (bár nem használom jelenleg 5.1re vagy 7.1re, ezért annyira nem legszükséglet, de ott van), vagy 10 éve csak MSI gaming X vga-kat vettem, maximálisan elégedett vagyok vgaban az MSI márkával, de lapom még nem volt tőlük, nem tudom, hogy milyen.
ASRock mellett szól: PCIe 5.0, m.2 gen5, mindenhol elismerően szólnak róla, csak jót látni, olvasni róla. Beesett az ára MSI szintre, van rajt RGB (nem legszükséglet, de van rajt)
Szóval igazából valóban az MSI felé húzok, de tartok ettől, hogy jön valami fejlesztés és megszívom, hogy nincs 5.0 rajt. :/
vélemény erről a jövőállóságról és az 5.0ról?
-
cibus
senior tag
helló! nagy kérdés!
ASRock B650 Steel Legend WiFi végre beesett 82.730-ra. ezzel olcsóbb 1.200-zal, mint az MSI MAG B650 Tomahawk wifi. Az Asrock viszont (bár sajnos fehér, de) tudja az m.2 gen5-öt és a pcie 5.0-t, amit az MSI nem.
kérdés: az Asrock BUY, vagy van most ezen a 83ezres áron esetleg valami jobb? -
-
Bigemperor
senior tag
válasz
nemlehet #108439 üzenetére
Írtam az Asus supportnak,kíváncsi leszek mit tesznek majd,írtam az Alzanak is ahogy javasoltad,azért bosszant mert az elején ezt lemeccselhettük volna már én akkor a bejelentéskor leírtam mindent,nem 24 nap után kellett volna eljutni idáig! Oké hogy semmit nem csináltak eddig,de akkor legalább lett volna annyi bennük hogy megvárják a 30 napot küldenek egy cserét aztán lemeccselik maguk az Asus felé.
Köszi a tippet, beszámolok,mire jutottam. -
nemlehet
őstag
válasz
Rhino666 #108435 üzenetére
Köszi, pont ilyesmire voltam kiváncsi.
A chart alapján ez nem hiszem hogy gond lesz. A 7950x 320W körül húz all core loadon, a 9800x3d meg 160 körül még blender CPU render alatt is.
Továbbá gyors google keresés után a 80 C körüli VRM teljesen elfogadható szóval ha esetleg fel is megy addig elvileg nem kéne, hogy gond legyen. -
nemlehet
őstag
válasz
Bigemperor #108437 üzenetére
Igen, szerintem mindenképpen érdemes a gyártónál is próbálkozni. Nekem eddig a Razer, Gorenje és az LG EU-s képviselete is segített, a Razer simán kicserélte a fejhallgatót amit a bolt szerint én törtem el, a Gorenje meg az LG pedig adott egy nyilatkozatot, hogy szerintük garanciális a hiba amivel már nem vitatkozott a szervíz végül.
-
Vigneau
félisten
válasz
Bigemperor #108437 üzenetére
Engem az érdekelne még, amennyiben javítják a lapod, utána vajon újra él a garancia?
-
Bigemperor
senior tag
válasz
nemlehet #108433 üzenetére
Köszönöm, Békéltető Testülethez volt már "szerencsém", tök korrekt volt,de azt gondoltam,hogy az Alza nem megy el azért idáig és én sem szeretnék,ha nem muszáj,lehet nem lesz más választás,de még mindig nincs addig alaplapom sajnos. Az Asus supportnak célszerű akkor írni,ha jól értem egy levelet, hátha segítenek.
-
-
nemlehet
őstag
Van bármi negatív tapasztalat az MSI B650 GAMING PLUS WIFI alaplappal?
Egy R7 98003DX-re tervezek újítani idén és ahhoz kell egy új AM5-ös alaplap. Jelenleg egy Asus TUF B550 Plus-om van ezért első blikkre a ASUS TUF GAMING B650-PLUS WIFI néztem upgrade-nek, de az MSI papíron jobbnak néz ki.
Több 4x PCI slot, gyorsabb memória támogatás. -
nemlehet
őstag
válasz
Bigemperor #108428 üzenetére
Itt igazából igazi seggfejnek kell lenned ha eredményt akarsz.
1. kérd be a jegyzőkönyvet, hogy pontosan mi alapján és ki mondja, hogy ez a te hibád. Simán bele szoktak szaladni olyan pofonba, hogy a szervíz valójában nem rendelkezik a megfelelő tevékenységi körökkel ahhoz hogy szakértőként ezt kijelenthessék.
2. Nyugodtan hivatkozhatsz arra is, hogy online számtalan ember jelentette ugyan ezt a hibát. Bár az magyar cégeket ez ritkán hatja meg de később kapóra jöhet.
3. Írj mindenképpen a márkaképviseletnek, nyugodtan név szerint mártsd be a boltot és a szervízt. Simán lehet hogy az EUs/régiós képviselet beavatkozik vagy akár ők kicserélik neked.
Ha minden kötél szakad nyújtsd be a békéltető testületi eljárást és írd meg nekik hogy ezen és ezen az ügyszámon elindítottad. Meglepően megváltozik sokszor a hangnem, úgyhogy nem is kell végigvinni az eljárást ha nem akarod. -
viperabácsi
addikt
válasz
takimester01 #108427 üzenetére
Esetleg ?
Másik topikban sokat ajánlott példány
ASRock B650M-HDV/M.2 - 50e -
Thocy a ZAGY
tag
válasz
Én egy 8 éves középkategóriás Asrock lapon törtem le ugynanilyen pöcköt nemrég. 7,5 évig nem volt benne külön videokártya, de aztán 4K monitorra válrás miatt vettem egy GT1030-ast (a HD630 csak 30Hz-en tudja ilyen felbontáson meghajtani). Pár hónap múlva egy alaposabb takarítás miatt szétszedtem és újra összeraktam a gépet, a második összerakásnál a kezemben maradt. Mondjuk a működéshez nem hiányzik xe ha még garis lenne, engem is bosszantana.
-
jeni
félisten
válasz
Mechanikai-fizikai meghibásodást nehéz bizonygatni a gyártó vagy a bolt felé,hogy gyári anyag hibás volt.
Nyáron én egy ASUS TUF GAMING B650M-E vettem az Alzában amiben a 19 portos USB 3.0 műanyag háza jött fel a helyéről mert maga a gyári háznak az előlapi USB 3.0 csatlakozója megszorult benne. Az érintkező lábak az szerencsére nem tört le de olyan ez mintha a műanyag keret a alaplaphoz elfelejtették volna rögzíteni.Tulajdonképen ez is egy hiba,bár hibátlanul teszi a dolgát mert vissza tettem mintha semmi se történt volna. Akinek raktam össze a gépet az nem zavart a dolog. Ha mindkettőt össze hasonlítom szinte egy futószalagról jöttek le. -
Bigemperor
senior tag
Skacok,egy kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy Asus TUF Gaming B650M-PLUS alaplap. 2 hónap után visszaküldtem az Alza-ba garanciális javításra,mert letört a VGA befogató oldalon alul két kis pöcök,holott én kb 3 szor tettem be és vettem ki VGA-t. No,ezek után 24 napig ültek rajta a szervizben, többszöri kérdésre is a szokásos legyek türelemmel,mondom,ok, kívárom, nincs más lehetőség.
Erre kaptam most egy meglehetősen érthetetlen választ,miszerint garancián kívüli javításra adnak árajánlatot 32e Ft-ra és nyilatkozzak,elfogadom-e. 2 hónapos az alaplap,Reddit-en olvastam másoknál is ezt a hibát,egy xaros műanyag pöcök tört le és 24 nap után van pofájuk ezzel megkeresni,ja és hogy ha nem kérem a javítást,akkor is számíthatnak fel költséget. Amúgy ha nem ismeri el garanciális hibának akkor miért is nem jelzi azonnal?WTF? Ezek beütötték a fejüket,az Alza semmilyen garanciális, jótállási és fogyasztóvédelmi szabályt nem ismer,vagy áprilisi tréfa?
Megírtam hogy akkor most fussanak neki ennek mégegyszer és vagy javítsák ki vagy küldjenek egy másikat helyette. Kíváncsi leszek,meddig kell ezekkel is szórakozni. Semmilyen olyan dolgot nem kértem ami nem jogos,egy 2 hónapos alaplapnal ne mondja senki hogy ez normális.
Ilyenkor szerintetek mi a helyzet? -
takimester01
csendes tag
Sziasztok!
Egy Ryzen 7600X3D-hez keresek egy AM5-ös lapot. Ami fontos legyen rajta 2 db M.2-es foglalat. Menne bele 2x16 Gb DDR5 memória és egy Gigabyte 4070 Super VGA.
Árban olyan 50k körül szánnék rá (ha olcsóbb az nem baj ). Sajnos AM5 fronton teljesen vakon vagyok szóval esetleg valami RAM ajánlat is jól jönne.
Köszi előre is. -
demmer123
őstag
Üdv! 2 alaplap között sok a különbség? Megéri az e-t venni?
GIGABYTE X870 AORUS ELITE WIFI7
GIGABYTE X870E AORUS ELITE WIFI7
9800x3d procit használok meg 6000 mhz ramot. Nincs pcie 5 ssd.
-
Zjunior
veterán
Sracok!
nem tudok donteni asus x870 tuf vagy msi x870e tomahawk kozott...
olyan kellene ahol nem veszitek a savszelessegbol.
-
Assdak
őstag
Sziasztok,
Az alábbi konfig mellé néztem ASUS TUF GAMING Z890-PLUS WIFI alaplapot, de érdekelne a hozzá értők véleménye esetleg mi másban lenne érdemes gondolkodnom. A processzor marad, azon nem változtatnék.
Játék
150K
Intel Core Ultra 7 265K 3.9GHz LGA 1851 dobozos (BX80768265K)
Be Quiet! Straight Power 12 1000W moduláris tápegység
Be Quiet! Dark Rock Elite univerzális CPU hűtő
32GB 7600MHz DDR5 RAM G.Skill Trident Z5 RGB CL36 (2x16GB) (F5-7600J3646G16GX2-TZ5RK)
ATX
-
-
Minimálisan
Új
Fekete legyen
Nem
Előre is köszönöm,
PP -
jeni
félisten
válasz
istikovacs76 #108415 üzenetére
B550 több támogatást kap,viszont ha 3600 a proci akkor a B450 is elég
-
-
jeni
félisten
válasz
istikovacs76 #108413 üzenetére
matx vagy atx?
az új mindig jobb de csak 1-.2 évre a 3600 procival akkor használtat vennék hibátlant
MSI tomahawk max B450 -
jeni
félisten
válasz
istikovacs76 #108411 üzenetére
használtan B450,B550 lapot.
mennyi a max keret? -
istikovacs76
csendes tag
Sziasztok.
Egy otthoni gépet szeretnék összerakni, de elakakadtam
A CPU R5 3600, vga Gtx1070
Netezesre, játékra, WoT, war thunder 1080- ban
Milyen alaplapot tudnátok ajánlani, amibe jó ehet a konfighoz? Nem kell drága 😀
Köszönöm előre is -
MM
őstag
válasz
Rewmac #108408 üzenetére
Úgy látom, ott is olcsóbb a wifis, mint a sima!
-
MM
őstag
válasz
Rewmac #108406 üzenetére
Kicsit gyengébb a VRM, mint a "sima" TUF B650M-ben, de még ígyis bőven jó kis lap, nyugodtan vedd.
Csak inkább a Wifis verzióját, mert az olcsóbb:
ASUS TUF B650M-E WIFIAhol a legolcsóbban kínálják, Oázis, Foramax, Firstshop, mindhárom megbízható bolt.
-
Rewmac
tag
Sziasztok,
Ezt az alaplapot néztem ki 9800x3d-hez:
Vannak még bajok az ASUS-al AM5-n mert régebben olvastam mindenfélét?
Illetve a többi laphoz képest feltűnően olcsó ahhoz képest, hogy TUF. Próbáltam utána guglizni, de nem lettem sokkal okosabb.
Érdemes venni ezt?
-
Radványi
aktív tag
Sziasztok,
Egy AMD Ryzen 7 9700X 3.80GHz AM5 alá keresek alaplapot.
X670e, X870e illetve X870-A chipseteket néztem.
Jól a 670 és a 870 közötti különbség világos, de bizonytalan vagyok az A-s végüben.
Jól értem, hogy főleg csak az USB-k számában van különbség?
Illetve az lenne a célom, hogy sávszélesség veszteség nélkül elbírjon egy PCIe 5.0-ás VGA-t és egy db M.2-es SSD-t, emelett max 2db M.2-es SSD lenne majd.
Azt is megköszönnöm, ha tudnátok ajánlani konkrét lapot, én ezt néztem ki egyenlőre:
[link]Előre is köszönök minden segítséget!
-
Joke63
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok Ryzen vonalon, fx-6300 rendszerről váltanék.
Egy B450-es lapot vennék használtan itt az aprón.
Így több év tapasztalattal is ajánlott az MSI Tomahawk, vagy mit ajánlanátok? Nekem eddig csak Asus lapjaim voltak, de most muszáj költséghatékonyan megoldanom.
R5 2600 proci menne bele, RX 480 vga-val. Csak olyan játékkal játszanék, ami ami szépen fut ezen a vga-n. -
válasz
vzsryl #108401 üzenetére
Szerintem az a baj, hogy nem vagy tisztaban azzal hogy nem a VRM hutessel van a fo problema, az csak a tunet hogy megfozi magat (foleg ha meg hutes sincs rajta), a valodi gond az, hogy a tobbi alkatreszt is feleslegesen futi, instabil lesz a rendszer stb. De ha neked ez belefer, akkor hajra. De nem art ha tudod, hogy ezen egy hazilag barkacsolt VRM borda nem fog segiteni. Az lehet hogy a VRM nem lesz olyan forro, de az osszes tobbi alkatresz ugyanolyan "sz@r" naftat fog kapni. Az irodai gepekbe valok ezek a lapok, ahol a legnagyobb terhelest a fb scrollozas jelenti...
-
vzsryl
nagyúr
Most miért bántjátok a kisebbet?
Az anuszt vettem, egy pár hónapig jó lesz.
Megvan a tripla min. fps és a dupla AVG fps CS2-ben, szóval én boldog vagyok. Kb. novemberig kell kibírja ez a lap, de ha ennyire gáz, akkor tudok házilag hűtést gyártani a VRM-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Külpolitika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest