Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    Sonyrumors:
    "2) SR4: The Sony A7II succeeds the A7 camera (uses the same 24MP sensor) but comes with an impressive 5 axis stabilization taken with the Olympus E-M1. Compared to the current A7 the A7II thicker (due the different grip). Weights 100 gram more. The camera should be announced within the next days already!

    3) SR5: The A7II is not the “PRO” FE camera. The PRO FE camera is likely to be named A9 and will be announced and hit the stores the first half of 2015. And it has a new generation sensor!"

    Könyörgöm, legyen igaz :Y Kicsit ellent mond neki a sok OSS-es obi, de a reményhal megy utoljára.
    "Olcsó" FF OMD... erre vártam mióta. Kellett Olynak nem meglépnie, Sony FF szenzor, OMD stabival és OM-jellegű kicsi, de optikailag kiváló éles obikkal, tarolhattak volna. A tökölés eredménye, hogy a Sony beelőzte őket. Az obik továbbra is necces lesz, de a jelenlegi és bejelentettek közül a 16-50 crop módban sétálósnak, a 16-35 f4, a 24-240 és a 35 f1.4-gyel már kiegyeznék (esetleg még a 28 f2 az UWA 21-es konverterrel, vagy még inkább egy régi manuál, uwa-nál nem annyira kritikus az AF)
    Bár lehet, hogy az A9-esre is érdemes lesz várni. Sőt, nem lehet, hanem biztos, hogy azzal is valami érdekessel rukkolnak elő.
    Érdekes lesz a jövő év kezdete...

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák