Új hozzászólás Aktív témák

  • Tulku

    veterán

    válasz nord_ #5544 üzenetére

    No most válaszoljak hosszan?

    IIIIIIIIIIIgen hangzék többfelől, s én megértem az idők szavát.

    1. Tehát igaza van Parci kartácsnak (aki ugyi -mint az köztudott - szintén kitartó, mint tennmagam...kapni fogok ezért miszter Tájfeltől) a második ittléte a sanyinak

    2. A japán sintó és a zen egymásra épülő, bár szellemiségben eltérő, de indíttatásában azonos "vallások" egyértelmúen meghgatározák a mai modern Japán múszaki arculatát (is)
    Számomra a GH2 a sintó, a sony a zen. Ezzel ezirányú "szakmabelieknek" mindent el is mondtam, viszont azt hiszem érdemes tovább bogoznom.

    3. A pana egy elképzelhetetlenül fundamentalista - sintó - módon végrehajtott végeredményt tett le elénk. Példás, szinte tökéletes, minden szempontból használható, mindig az elvárt eredményt adja, bizonyos értékek, paradigmák szempontjait figyelembe véve.

    4. A sanyi más... Kevesebb, légiesebb, könnyebb, jobban támadható, de bizonyos tekintetben nagyot dobbantó, kifinomult, ellenállhatatlan, s polgárpukkasztó nonkomformista elit.

    Érdekes volt ma pölö azt a funksönt használni, amely egyszerre 6-10 képet lő rólad, majd összeilleszti - vagymi - oszt leteszi eléd a tutit. Mire való ez kérdeznénk, ha nem olvastunk volna a fokus stracking - vagymi - és más egyéb technikákról, amelyek létjogosultságát ma már nem kérdőjelezi meg egy átleg júzer, mint tennmagam.

    Az 50p parasztvakításnak tűnik, de sajna a panáknak a mozgással, svenkeléssel van a legnagyobb gondjuk...ezt nem kérem felülbírálni, 4 gép - 4 csúcsgép, amelyek progresszív pásztázásúak - voltak a mentoraim.

    A súly, méret, volt az egyik fő szempont, ezt maradéktalanul a sanyi nyerte

    Az árkérdést tegnap eldöntötte a sanyi, amikor is a cseréhető optikás gépekre 10%-.ot bejelentett (sajna a dupla kit sziinte sehol nem kapható, szerintem Pesten én hoztam el az utolsót)

    Az építési minőséget nem taglalom

    Köszönettel maradok állandó olvasótok, s ha tehetem hozzászólótok:

    Tulku aki Zsolt

Új hozzászólás Aktív témák