Új hozzászólás Aktív témák

  • maross

    veterán

    En ugy latom, hogy az utobbi 5-6eves arany emelkedes egy jo kis aranylazat valtott ki, aminel is par embernek az agya lehorgonyzott az "arannyal bukni nem lehet" gondolatra...eleg sok peldaval meg lett cafolva, gyakorlatilag minden esetben jobban jart az ember egy allampapirral...(hogy az utobbi par evben nem? asztamindenit, akkor rohanjunk) vehettunk volna arany helyett egy liter tejet is 20 evvel ezelott, valoszinuleg azzal is meglennenek a szamok.

    Pont egy ilyen rally utan bevasarolni aranybol? Sok sikert...vagy bejon, vagy visszamegy 1000 ala, miert is ne mehetne? mig allampapirban megkapod a kis szazalekodat, es kesz. en csak akkor javasolnam, ha valami oknal fogva (felsz hogy bedol a forint, az euro, a lakaspiac, a mittomen) tobb labon akarsz allni, es nem zavar hogy az ertekenek massziv resze potencialisan szertefoszlik, mert ott van mogotte a biztonsagerzet.

    Nem allitom hogy olyan marhara ertenek hozza (pedig tozsdei kereskedo vagyok, nem ugyfelvadasz broker, tanacsado etc), de azert ne tompitsa mar el a csillogas a szamokat.

    eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

Új hozzászólás Aktív témák