Új hozzászólás Aktív témák

  • vnorbi

    aktív tag

    válasz avl #83611 üzenetére

    Érdekes, ahogyan ezt az OTP kommunikálja. A saját kötvényes oldalukon továbbra is csak olyan devizakötvényt ajánlanak, amit amúgy már nem lehet jegyezni, az új HUF kötvényről nincs szó. Az OTPdirekten viszont tényleg megjelent:

    Aztán ha rákattintok a Tovább gombra, akkor ezt dobja:

    "Felhívjuk figyelmét, hogy a kiválasztott értékpapír csak meghatározott ügyfélkör számára, vagy meghatározott értékpapírszámla esetén jegyezhető. A kiválasztott értékpapír forgalmazási lehetőségeiről Az aktuálisan jegyezhető értékpapírok listájáról és termékjellemzőiről című Hirdetményből, illetve a kiválasztott értékpapír forgalmazási dokumentációjából tájékozódhat. További információért kérjük forduljon telefonos vagy online ügyfélszolgálatunkhoz."

    A hivatkozott dokumentum eheti verziója tényleg nem tartalmazza az OTP kötvényt, csak az állampapírokat. Szóval egyelőre ez szerintem még nem jegyezhető, de az is lehet, hogy direkt van így, és tényleg csak egy meghatározott ügyfélkör számára lesz elérhető, bár a Végleges Feltételekben én nem találtam erre vonatkozó korlátozást.

Új hozzászólás Aktív témák