Új hozzászólás Aktív témák

  • PredatorZoli

    Topikgazda

    válasz Ijk #48543 üzenetére

    A befizetett pénzt is kifizetik, ez a nagy előnye az önyp-khez képest. Az adójóváírásra ráadásul nem is vonatkozik a 180 napos várakozási idő.
    Vigyázz mert itt lehet egy kis probléma. A te 180 napos egyenleged jelenleg nulla, ha azt mondod most nekik hogy fizessék ki a teljes egyenleged terhére akkor kiküldenek nulla forintot és többé nem kapsz ilyen jogcímen pénzt, vagyis bukod. (legalábbis ha jól tudom ez ilyenkor így megy). Ne írj nekik semmit szerintem egyelőre, csak mután már lesz 180 napos egyenleged. Esetleg ha a teljes 900-at ki akarod venni akkor várd meg az adójóváírást is és utána kérd a teljes egyenleget.
    Gyed kiegészítésre az igazolásokat küldjétek be ahogy megvannak a papírok, ne várjatok vele mert csak veszthettek vele (mert él a 120 napos beküldési határidő, ha viszont már beküldted, köv év dec 31-ig betarják a fizetési sorban). Az egyenleged így van, novemberben célszerű feltöltened, és így a jövő évi gyedre meg ilyenekre majd 22 első felében fogod kikapni a pénzt. A novemberi feltöltéssel tudod a legnagyobb haszonkulcsal kivitelezni a mutatványt, így a legalacsonyabb a költség, persze így kicsit később kaptok ki pénzt (bár később is fizetitek be, szóval ígyis-úgyis fél évre nélkülözitek).

Új hozzászólás Aktív témák