Új hozzászólás Aktív témák

  • fLeSs

    nagyúr

    válasz fLeSs #3689 üzenetére

    elvégeztem pár cég grafikonjának technikai elemzését (az én híg tudásommal), és rájöttem, hogy az árfolyam, a grafikon további menete a legtöbb esetben a technikai elemzések jelzéseitől függ. ez egy örökös körforgás. vagyis, ha az elemzés azt mutatja, hogy el kell adni, akkor az emberek eladnak. ha azt mutatja, hogy venni kell, akkor vesznek. a technikai elemzések vezérlik az árfolyamot. ennek mi értelme? :D

    a nagyhalak, a tapasztaltak a technikai elemzésre alapuló taktikákkal a kishalak, sokszor érzelmeken alapulú "taktikáit" simán lenyomják, szóval gyakorlatilag nincs is kivétel.

    szerk: van 1-2 kivétel, a tapasztalt bátrak, akik egy háborúban a zuhanó árfolyamot kihasználják, és vesznek, de ez egy pici kisebbség. és ez is technikai elemzésen alapul, hiszen ha úgy zuhan egy árfolyam, hogy az indikátorok nem indokolják, akkor egyértelmű a vétel, csak hidegvér kell hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    "I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

Új hozzászólás Aktív témák