Új hozzászólás Aktív témák

  • amargo

    addikt

    Sziasztok!

    Olvasgattam a topikot, de lehet nem elég figyelmesen.
    Úgy alakul, hogy a lakás projekt csúszni fog, így viszont a banki kamatnál kicsit magasabb hozam felé kacsingatnék, túl sok kockázatott nem szívesen vinnék bele. Az összeg sem túl nagy (1M körül) ezt szeretném valahova rakni, ahol 5%nál magasabb kamatot lehet elérni. No meg, ha valakinek lenne annyi ideje és adna pár hasznos linket is, pl regisztrálni kell egy oldalra, ahol gondolom átutalással/inkasszó valamivel meglehetne venni az adott dolgot.
    Meglehet elég bután hangzik a kérésem, de ebben nagyon nem vagyok járatos, és ez az én pénzem, nem is szeretném másra bízni csak, ha nagyon megbízok benne..
    Ezért úgy gondoltam kicsit jobban utána járok a dolgoknak és olvasgatok. Az állampapír eddig szimpatikusnak tűnik, mert nincs kockázat benne, kb hasonló dolgokra gondoltam, de nem találtam meg az akk honlapján, hogy lehetne online venni? Vagy elintézni. Az OTP-nél lehet szerződést kötni ilyenekre. Csak..
    Leginkább arra keresem a segítséget, hogy lehetne vásárolni, mert sok helyen ajánlanak alapokat, de azzal sem vagyok tisztában, miként lehetne? Valami bróker cégnél kell regisztrálni? Vagy ehhez is már kell egy saját bróker? KBC Equitas Zrt találtam erre, ahol lehet számlát nyitni és gondolom rakosgatni a forintjaimat.
    Előre is köszönöm az építő jellegű segítségeket!

    “The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”

Új hozzászólás Aktív témák