Új hozzászólás Aktív témák

  • buherton

    őstag

    válasz Kobe #30517 üzenetére

    Itt kétfelé vinném a beszélgetést.

    Ár

    Hála az alacsony hozamú bankibetéteknek és egyéb kötvényeknek a pénz a bankokból az ingatlanpiac felé áramlik, amit fokoz a külföldi tőke jelenléte is. Mostanában már csak az alacsony kamatú hitelek pörgetik a piacot, illetve a külföldi tőke. A belföldi kp-s vevők már szinte kifújtak. Ráadásul általános lesz a kamatemelés is, amivel a pénz visszafog menni a kötvény piacra. Szvsz.

    Panel

    Laktam téglában és panelben is. Az újépítésű lakásokat most vegyük ki a képből, mert azok képviselik az aktuális divatot és a kor gépészetét. Marad a régi tégla és a panel. Az már csak egy régi beidegződés, hogy "úúú panel" meg "úúú panelproli". Egy átlag tégla semmivel nem jobb, mint egy átlag panel. Ugyanúgy áthallatszódik minden, ugyanúgy rossz a hőszigetelése, ugyanúgy elavult a gépészete, ugyanúgy felújításra szorul. Persze mindezek máshogy jelennek meg. Hogy milyen emberek lakják? Azt ma már sokkal inkább a környék határozza meg.

    tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Új hozzászólás Aktív témák