Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr.F.E.R.I.

    addikt

    válasz tajcsi #16080 üzenetére

    Szerintem is nagyon off a téma, ráadásul elég sok a kérdőjel is a sztoriban. Nem vagyok benne semmi ilyesmiben, de laikusként is sok kérdés vetődött fel bennem, ahogy olvasgattam a történetet.

    Kezdjük az ipari parkkal: ki a tulajdonosa, építtetője? Azt írod, már közművesítve van, de villany nincs. Gondolom, már épületek is lehetnek többnyire hozzá, ha már telefon is van. De csak a közművesítés is rengeteg pénz, itt nem egy családi ház léptékű dologról beszélünk. Azt írod, akadályozzák a működést (a kivitelezés befejezését), mert nem adnak ki "építkezési" engedélyt. De ha nem adtak rá építési engedélyt, mi alapján építették meg? Nekem az is furcsa, hogy valakik beleöltek egy csomó pénzt, de nem tudnak rá összeszedni egy középkategóriás személygépkocsi árát (15000€), hogy befejezzék. Gondolom, nem a falu építtette akkor, ha ennyit sem tud előteremteni, hanem külső befektető lehet. De folytassuk a többi érintettel: miért nem a tulajdonos hajtja fel a bérlőket, miért Te, akinek annyi köze van ehhez, mint nekem és a többi itt fórumozónak (azaz semmi)? Miért nem az ismerősöd kilincsel ez ügyben, ha ő az, aki fantáziát lát benne (és tol Téged maga előtt, mint gyalogot a sakktáblán)? Nekem több minden nem áll össze, legalábbis az alapján, amit leírtál.

    Ha pedig arról van szó - amit nem minden ok nélkül gyanítok, hogy tőled, és másoktól akarnak 15e €-t összekalapozni, akkor ne törődj sehová, csak fordíts nyugodtan hátat. Abból áram sem lesz, és Te sem fogsz jól járni, az szinte garantált.

    Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

Új hozzászólás Aktív témák