Új hozzászólás Aktív témák

  • PredatorZoli

    Topikgazda

    válasz Misi 007 #116524 üzenetére

    Azt mégcsak megérti az ember hogy eddig nem foglalkozott vele. De ha mostmár megszületett a felismerés, hogy alapvetően nagy a baj, akkor miért vesszük alapvetésnek, hogy akkor ezután ugyanúgy nem fog vele foglalkozni és csak az egységsugarú megoldások közül is a legsutább jöhet szóba?
    Ha rosszul csinálja és egyáltalán nem vállal kockázatot, akkor ez a pénz nem fog kitartani neki a nyugdíjas éveire. A 30-40%-át legalább olyanba kell tenni, aminek reálhozama van. Ha végképp elzárkózik a tőzsdétől, akkor még az is jobb, ha vesz egy jobb fajta hagyományos részvény befektetési alapot valamelyik banknál, minthogy az egészet állampapírba teszi.
    Neki egy portfoliora van szüksége és nem 1 szem termékre. Tényleg jobban járna ha kifizetne 50-100 ezer forintot és elmenne egy pénzügyi tanácsadóhoz ami útbairányítaná. Elmehet akár vagyonkezelőkhöz is mint az invesmentors vagy hold, némi díjért ezek csinálnák helyette, legalább nagyjából jól és akkor tényleg nem kellene foglalkoznia vele ha nagyon nem akar...

Új hozzászólás Aktív témák