Új hozzászólás Aktív témák

  • menledge

    senior tag

    válasz Citroware #114196 üzenetére

    Ne haragudj, de rendkívül irritálóak a megnyilvánulásaid.
    2 hete kezdted, jóformán még alig tudsz valamit, de mégis okosabb vagy mindenkinél és cáfolod mindenki válaszát valami abszolút szürreális dologgal. Arról nem beszélve, hogy néha saját magadnak is ellentmondassz, mivel amig nem tudod az utolsó szőrszál információt addig nem hozol döntés, de mégis azt állitod, hogy a te stratégiád a szent grál. Arról nem is beszélve, hogy mindig egy csoda forrásra hivatkozol..., miért nem nevezed meg, más is had tanulhasson, avagy röhöghessen egyet. Ne haragudj, de ez is tipikus példa, hogy az ilyen "zseniket" nem nevezik meg, mert ezek az emberek a legnagyobb kontárok, és most nem csak a befektetés világáról beszélek.

    Tudod mi az érdekes még, én is kb 2 hete kezdtem, na nem főleg online kurzusokkal hanem könyvekkel. Már 7 könyvet olvastam el, pár youtube csatornát is megnéztem, és mind full ellentétete amit te vagy a forrásod mond. Jelenleg épp Benjamin Graham könyvének az elején tartok, tudod miről szól eddig a könyv, hogy folyamatosan cáfolja, a "szent grál feltalálóit" statisztikai és történelmi adatokkal, akik ugyanúgy megmondták annó a tutit mint a forrásod.

    Szerintem ne alkoss ellenvéleményt addig amíg nem edukáltad magad jobban, 1 forrásra meg hiperszuper online kurzusra hivatkozva és úgy viselkedni mintha egy nagy befektetési alap valakije lennél, nem okos dolog szerintem. Persze megkérdőjelezni mindent meglehet, de te nem csak megkérdőjelezed hanem állítod s véleményed.

Új hozzászólás Aktív témák