Új hozzászólás Aktív témák

  • izee

    senior tag

    válasz somé #82542 üzenetére

    Akyga névlegesen ~300W táp cirka 2-3 évet bírt nálam, pontosabban a házi áramellátás egyik főkapcsolóját sikerült bénán felkapcsolni, volt egy emberes cicergés, és ennek folytán a táp kimúlt(különben még élhetne), de szerencsémre nem rántotta magával a gép semmilyen komponensét. Előtte irodában irodai P4-ben (tényleg P4-ben) kitudja mennyit ment, talán 5-10 évet.

    Chieftec GPS 350EB-101A 2006 óta pöpec, illetve venti csapágyas lett. Oldalra fordítva a tápot továbbra is hangtalan (ha hallani akarod közelre kell hajolni). A GPS400 eléggé hangos volt, a 350-esből 2 példányom is halk. (anno ~700-tól ~1300rpm-ig pörgött a ventije everest szerint)

    2005 előtt mindenbe Codegenem volt, kifutás előtt nem romlott el, áltban 3-5 évet hajtottam. (2-3 tápról/konfigról van szó)

    Egyedül 2006-ban kevesebb mint egy éves korában a Casetek 360W (=akkori Chieftec 360W)-osomat kellett cserélni. Ment, csak azt vettem észre, hogy baromi meleg a háztető a tápnál. A ventije bekaphatta a piszkot, nem tudom, nem szedtem szét.

    Nem az a lényeg, hogy az emberek pölö 80%-ának nem romlik el a gyengébb tápja, hanem hogy a tiéd bírja-e a stressztesztet is(lásd nálam baki az áramkapcsolónál: először fél fokozatot sikerült felkapcsolnom(->cicergés), másodjára rendesen egy egészet, ahogy azt kell)
    és ha természetes úton vagy baleset kapcsán megpusztul, akkor a még éppen rábízható nagyfogyasztású számítógép alkatrészeit milyen arányban rántja magával. Jó védelemmel, elvileg 0%, hogy a komponenseid a táp halála okán meghaljanak.

    Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

Új hozzászólás Aktív témák