Új hozzászólás Aktív témák

  • MMIX

    addikt

    válasz gbors #52617 üzenetére

    Azt mondja a CM Product Rep: Phaedrus a jonnyguru.com fórumon, hogy "misunderstanding by Enhance".

    "The fan thing was a screwup. Our spec says HDB. We're currently investigating why they aren't HDB fans. It might be a misunderstanding by Enhance, a supply chain issue, a mistranslation from English to Chinese, etc. We can confirm that units on hand don't have HDB fans. We're going to find out where the screwup occurred, correct the problem, and make sure that all future units have HDB fans."
    Google fordító

    Ezt most az USA-ban szedték szét, én láttam, hogy a kínai képeken is YL csúszócsapágyas venti volt (nem egy két ilyen példány van szerintem), és a hónapokkal ezelőtti Computex kiállításon sem stimmelt már (ott YL golyós volt). Senki nem veszi észre a két cégnél? Azt mondja: HDB lesz benne (kíváncsi leszek rá), és aki a mostaniakból vesz, azzal mi van? A boltban, a postázott bontatlan tápon nem látszik, és a leellenőrzéséhez is alig ért pár vevő.

    A többi tesztben, ha lesz az aljáról kép, majd kiderül, hogy mi a helyzet ezzel a "patkolással". Sorozat gyártott (költség hatékony), vagy csak selejtes sorozat mentése, vagy mintapéldány (sample).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák