Aktív témák

  • Dyno

    veterán

    válasz pitbull93 #43267 üzenetére

    Ha már itt vagy és osztod nézz szét legalább a keresővel vagy menyél a corsair topikba és ott nézz szét és akkor majd rájöss hogy bizony több mint valószínű, kell is majd érvényesíteni a garanciát 5éven belül, de inkább az 5év első felében, márha egyáltalán kivitelezhető, tehát nem égeti agyon magát.

    Továbbá, a gépéhez nem kell ekkora táp amiket beírkáltál, a másik meg azonos terhelésnél jobb az Enermaxnak a hatásfoka, ha meg a pro/modu-ról van szó az még ideálisabb.....

    (#43272) gordonfreemN: Géped terheléssel, ami full(prime95+furmark együttes futtatása), maximum kajálna 220W-t, tehát a tápnak ennyit kéne a gép felé bocsátania, persze nyílván egy fogyasztás mérő 10-15%-al többet muttatna a hatásfokból való veszteség miatt, tehát amit Adam ajánlott az a jó vétel, Enermax MODU82+ 425W.
    Ennek legalább ha angyon meleg van kicisvel feljebb is kapcosl a ventije, de még mindig a hallható tartományon kivül marad és ugye így a megsülés esélye csekélyebb mint mondjuk egy hx450-el vagy valami más corsairral.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák