Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    Sziasztok

    Elolvastam az Összefoglalót és szeretném jelezni, hogy az Okostelefonok Best Buy listája sajnos vmiért nem érhető el (404!)

    Jelenleg egy ASUS ZF2 használok, de sajnos a SIM2 jelentkező bejövő hívás felvételi problémája igen bosszantó jelenség és gyakran fordul elő. Elvittem szervizbe a telót, most azt várom, hogy tudnak-e vele kezdeni bármit, mert ezt leszámítva nagyon jó készülék lenne!
    Addig viszont nézegettem a telefonokat, hogy ha mégsem tudnák megcsinálni, akkor vissza kapva a pénzt, mit lehetne helyette venni. Ebben kérném a segítségeteket, volna pár kérdésem:

    1. számomra nagyon fontos a Dual SIM lehetősége, mert nem akarok 2 telefont cipelni állandóan (céges, privát)! Itt jönne az első kérdésem, hogy a Dual Standby mód tudom, hogy azt jelenti, hogy amennyiben egyik SIM-en hívás van, addig a másikon nem tudnak elérni. Viszont ilyenkor értesítés sincs arról, hogy kerestek a másik kártyán!? (ez elég nagy gáz lenne, így nem sok értelme lenne a két SIM lehetőségének)

    2. 4G LTE hálózatnál a 800 MHz vagyis B20 sáv hiánya mennyire lehet zavaró?

    3. Kinéztem pár telefont többsége egy kategóriában, kérdezném a véleményeket, hogy melyiket éri meg jobban megvenni?
    Dual Active és van B20
    Oukitel K6000 Pro
    Dual Active, de nincs B20
    Xiaomi Redmi Note 3 Pro
    OnePlus 2
    Dual Standby és nincs B20
    Huawei P8 (alternatíva a P8 Lite olcsóbban)
    Huawei Honor 7
    Xiaomi Mi 4S

    Illetve ezekkel mennyire tud versenyezni mondjuk egy
    Lenovo ZUK Z1 avagy Lenovo Vibe P1 még a Huawei P9 Lite is tetszik első blikkre.

    Szal abban kérném a nálamnál tapasztaltabb és okostelefonokban jártasabbak véleményét, hogy a felsoroltak közül melyiket javasolják, melyik lehet a legjobb vétel? Tudom, hogy nem egy árkategóriában vannak a készülékek, mert van 70K és 115K-s is, de tegyük fel, hogy ha visszakapom az ASUS árát, akkor az ár nem mérvadó ezen árszintig, inkább a megbízhatóság, akku időtartam, folyamatos frissítés ellátottsága, Dual SIM és akadás mentes legyen a telefon. Ezek lennének a legfontosabbak. (fotózás terén annyi az elvárásom, hogy normál - nem profi - képeket csináljon (mondjuk a régi Nokia Lumia 625-el meg voltam elégedve)

    Bocs, hogy kicsit hosszúra sikeredett és előre is nagyon köszönöm a segítségeket, tanácsokat! :R
    Janó

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák