Új hozzászólás Aktív témák

  • slayer93

    tag

    Sziasztok!

    Nagy dilemmába ütköztem. Most tervezek telefont venni és tanácstalan vagyok, hogy melyiket is vegyem meg.
    Árkategóriában 120k a maximum amit kitudok köhögni egy telefonra. Csak is új készülék jöhet szóba számomra. Lehet független vagy T-mobil függő. Hosszútávra tervezek a telefonnal. Az előző készülékemet is azért cserélem le, mert a működése nem megfelelő (Lg Nexus 4).
    Ragaszkodásom nincs egyik operációs rendszerhez sem. Annyi, hogy eddig csak az Android-ot használtam huzamosabb ideig, az ios-t és a windows-t csak megnézegettem. Használatom a napi szinten zene hallgatás, mobilon netezés, játékok használata és azért ha úgy van fényképezni és videózni is szoktam.

    Igazán 3 telefon között vacillálok, de bármilyen opciót meghallgatok. Ez a három: Samsung Galaxy S7 32GB, Apple Iphone SE 16GB, Huawei P9. Ezek közül a a Magenta 1-es kedvezménynek hála az S7 120k, az SE 120k, A P9 meg 90k lenne.
    Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni?
    További szempontjaim, hogy nincs valami hatalmas kezem, de az S6-ot még kényelmesen tudtam kezelni, így méretbeli problémáim annyira nem lennének vele, de az a maximum amit használni tudok. Az SE kapcsán a totál ismeretlen rendszer lenne ami némi problémát okozna, de azon hamar túl lendülnék. A P9-nél pedig maga a telefonnal márkájával kapcsolatos bizalmatlanságom. Jó tudom sokat fejlődött a hüvely.

    Remélem minden szempontot leírtam amit szükséges. Segítségeteket előre is köszönöm!

    Üdv: Márk

    "Ne próbáld, hanem csináld meg"~ egyik kedves volt Tanárom :)

Új hozzászólás Aktív témák