Új hozzászólás Aktív témák

  • pit stop

    addikt

    válasz dokee78 #9452 üzenetére

    Én egyszer kerültem velük kapcsolatba nemrég, és meglepően pozitív volt a tapasztalatom. Gyorsan - kötözködés nélkül oldották meg Sony telefon gondom.
    Miért nem bont velük szerződést Sony? Ha jártál nálluk - akkor bár környezet maga érdekes - de voltak előttem, így olvashattam cégtörténetet. Nem magyar találmányok, hanem egy világszintű cég, ami valószínűleg világszinten partnerei sok gyártónak Sonytól Samsungig - és így kis országunkat sem valószínű hogy külön nyerték meg. Telefonok nagy részét hozzájuk kell vinni ahogy néztem márkamegállapodásokat, így lassan megkerülhetetlenek.
    Ellenpéldának ott a htc, akinek volt egy állítólag végtelen korrektül működő szervíze - csakhát sokba került, így kukázták. Újat viszont elvileg kijelölték, gyakorlatilag nem foglalkoztak vele. Azóta rendeződött helyzet, de telefon könnyen világjáró lehet, ami idő...

    Szerk.: Pozitív tapasztalatok is vannak sokan, de azoknak nincs híre, mert azt tartja mindenki normálisnak. Negatívakat meg szintén elhiszem - gondolom 1-2 trógerhez köthető akikhez imádkozz hogy ne kerüljön készülék; választásod nincs nagyon.

    [ Szerkesztve ]

    Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.

Új hozzászólás Aktív témák