Új hozzászólás Aktív témák

  • Sanki

    addikt

    Sziasztok.

    Másodtelefont keresek az alábbiak alapján:
    - Árkategória. - max. 20-25 ezer Ft
    - Használt vagy új. - Használt
    - Hol vennéd meg? - Hardverapró
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? - ár/érték arányban megfelelőt
    - Mire használnád? Egy céges Nokia 301-et szeretnék lecserélni egy kicsit komolyabb telefonra, a lényeg, hogy stabil rendszer legyen, ha kell, akkor tudjak vele viszonylag normális képeket készíteni (5Mpx fókusszal és esetleg leddel már elég lehet), akksi hazsnálat változó (van amikor sokat kell telefonálni és esetleg fényképezni, de van amikor keveset) - egy napot azért bírjon ki aktív használattal. Illetve egy fontos szempont még, hogy a Vibert is tudjam használni.

    Eddig csak androidos telefonjaim voltak (korábban Sony Xperia S és most van egy saját használatra egy LG G2 - mindkettőt rootoltam illetve nem mindig a gyári romokat használtam), de most elgondolkoztam egy lumián. Szerintetek érdemes lenne kipróbálni?
    A következő telefonokat néztem: Lumia 535, Lumia 630 vagy Lumia 550.

    Nem tudom melyik lenne a legjobb választás (vagy másik akár), ezért is írtam ide, remélem tud valaki segíteni. Javaslatokat, tippeket természetesen szívesen fogadok.

    Köszönöm! :R

Új hozzászólás Aktív témák