Új hozzászólás Aktív témák

  • Marvinyo

    aktív tag

    Sziasztok!

    A következő problémába estem:

    A jelenlegi kinézett telefonom a Samsung Galaxy Xcover 3, és tanácsot kérnék hol érdemes megvenni:

    Első gondolat a szokásos SpeedShop.hu, itt 70 000 forint, 1+1 év garanciával, a +1 évért regisztrálni kell a Samsung weboldalán.

    Második az Aqua.hu, itt 64 390.-, de csak 1 év garanciát ír. Viszont gondolom ezt a készüléket is tudnám regisztrálni a +1 évért.

    Az XXLGSM-nél "12 hónap teljes körű bolti és 24 hónap SW" nevű, bullshitszagú dolgot kapok 57 900.-ért.
    Az ELITEGSM-nél szintén "12 hónap teljeskörű +12 hó sw garancia", ami ugyanez a kategória, szintén 57 900.-ért.

    A VIP-Phone-nál viszont 24 hónap garanciát ír, és a garancia menüpontban is "Samsung mobiltelefonok: 1 év teljes körű magyarországi garancia + a Samsung oldalán való regisztráció esetén érvényesíthető +1 év garancia. - Ajánlott szerviz 2040 Budaörs Kinizsi u. 4." szerepel, itt 56 690.- tehát elméletben ugyanaz a helyzet mint a SpeedShopnál.

    Viszont nem ismerem a GSM boltokat, sok rosszat hallani felőlük, így nem tudom mi legyen. Szerintetek? Mik a tapasztalatok a VIP-Phone-nál? Hogy tudnám elkerülni, hogy ne szürkeimportos, szinte garanciázhatatlan készüléket adjanak oda?

    Illetve van jobb készülék ebben az árkategóriában, vagy hasonló tudású olcsóbban? Nem vagyok annyira járatos a mostani készülékkínálatban, jelenleg egy Xcover 2-t nyúzok, előfizetéssel ez volt az egyetlen telefon amire hajlandó voltam aláírni a +2 évet, viszont a Vodafone jelenleg minden telefonját drágábban árulja mint ha kártyafüggetlenül venném (oké, olcsóbban elhozhatom, de a telefonhavidíjon bevasalják keményen), így "kibővült" az elérhető telefonok listája, nehezebb választani és utánanézni mindegyiknek.

    Az XXL és az ELITE GSM ajánlata nekem átverésszagú, szerintetek?

    A legfontosabb szempont, hogy Budapesten vagy az agglomerációban tudjam személyesen garanciáztatni (azaz ne bolton keresztül, ami hetekbe telik mire oda-vissza megy a telefonom), szintén jelentős előny, ha hasonlóképp működik, mint most a Samsungom, hogy akár 1-2 órán belül is javítják a kisebb hibákat. Az IP67 és egyéb védelmek olyanannyira nem fontosak, de ha csak néhány ezret tudok nélküle spórolni, akkor inkább legyen védett a telefon. :-)

    Előre is köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák