Új hozzászólás Aktív témák

  • Ájvé

    veterán

    válasz BBéci #85549 üzenetére

    Hát akkor ébredj fel, világ vezető okostelefon gyártói legutóbbi statisztikák szerint, Dél-Korea, USA, dzsunka, dzsunka, Dél-Korea, dzsunka, dzsunka, dzsunka, dzsunka, India. Utána valahol jönne megint USA és valahol Japán is.
    Igaz persze ehhez hozzátartozik, hogy Kína már a legnagyobb piac lett a világon (India pedig lassan feljön mögé, nem véletlen van a Vivo a top 10-ben), de ettől függetlenül a Sony nem véletlen esett így vissza. Nem tud egyszerűen már versenyezni, lehet hogy ott a Z széria, de az is inkább drágább lesz, mint jobb, ugyan abban szenved, mint a HTC, az is nagyon drága. Úgyhogy ha gondolod ragadj a múltban, de addig is változnak az idők, lehet pár év múlva vagy nem fogsz Európába Sony-t találni (Japán piacon a erős egyedül, ez nyilván betudható a Japánok gondolkodásának), vagy eladja és akkor arra a sorsra jut, minta Motorola vagy az Alcatel, valamelyik cég megveszi dzsunka földről.
    Az igaz is igaz, hogy Zopo se tartozik az élvonalbeli dzsunka földi gyártók közé, de én egészen biztosan előbb venném meg, mint a Sony-t.
    Felhasználás alapján tényleg elég az E4 neked, de van egyébként olcsóbban is ugyan ilyen tudású telefon (ROM fele annyi) a Lenovo A328. Vagy 32-ért Lenovo A2010 már 8GB ROM-al rendelkezik ez is jobb, még 4G-t is tudja (valaki szerint itt a topikba 4G nélkül nem telefon a telefon :D ) és legalább egy jóval modernebb SoC is van benne. Persze ez téged nem érdekel, mert ez is dzsunka, de én se erőltetem tovább, mert nyilván felesleges.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák