Új hozzászólás Aktív témák

  • Nyx89

    aktív tag

    Sziasztok!

    Korosodo, kisse akadozo Nexus 4-esem lecserelesen torom a fejem, de mivel ez a telefon sem birta tovabb 2,5 evnel, ezert most alacsonyabb arkategoriaban gondolkozom.

    1, Kb 50 (Ha van vmi bestbuy nemsokkal tobbert akkor lehet rola szo)
    2, Csak ujat szeretnek
    3, Szeretnek valami hivatalos magyar garanciaval rendelkezo nem sufni GSM-es dolgot, szolgaltato nemjatszik max kartyaskent, lehetoleg 2 ev garival
    4, Best buy, 2 evig kell kibirnia (Kihunyt bennem a remeny a 3-4 evig hasznalhato premium telefonokkal kapcsolatban:)
    5, Altalanos: Neha foto a pillanat heveben, FB/G+, IM appok (messenger viber whastapp skype etc), Email. Zene&YT, es termeszetesen telefonalas napi 1-2 ora. Nagyon fontos a stabil mukodes, nem akarok zsebbol elovett kikapcsolt telefont, mert ettol jelenleg falra maszok.. 4G jolenne, de nem feltetel. Uzemido legalabb 1 nap, de inkabb 2 jo lenne allando aktiv adatkapcsolattal(ejszaka is!)
    6, Apple kizarva, Windows Phone-tol tartok picit, de meg lehet gyozni, BB is erdekelhet ha kepes a fent emlitettekre stablian. Viszont valoszinuleg vegul ugyis Androidra fog esni vegul a valasztas (1.5/1.6 ota ilyen rendszert hasznalok)
    7, Mindegy

    Amit eddig neztem: Xiaomi Redmi 2 Pro - viszont itt tartok az 1 ev garanciatol. (Valamint a BB Passport csabitana, de erzem belul h nem eri meg a penzt hasznaltan sem, hisz 2 ev mulva ugyis haszontalan..)

    Elore is koszonom a segitseget!

    Udv

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák