Új hozzászólás Aktív témák

  • Matipati

    újonc

    Sziasztok a tanácsodotkra volna szükségem.

    Okostelefont szeretnék venni, lehetőleg függetlent, hogy mellette az előfizetést ki tudjam választani függetlenül az ajánlattol, de persze ez a második fontosság. Nekem inkább a következők a a fontos kérdések:

    - én sokat vagyok üzleti uton, és a telefonom egyfajta irodám. 90 % ban használom email küldés és fogadásra, Social media mint Twitter, Facebook, LinkedIn, és persze van privát elfoglaltságom is a maradék időben, whatsup, viber, skype, Facebook a privát profilom is - na ez is jo kérdés, van e olyan, hogy 2 különböző app egy készüléken, amin egyszerre 2 különböző profilon vagyok bejelntkezve? Lehet hülyeséget kérdezek, de azért megkérdezem...hátha! :) Ugyanez a kérdés jo lenne tudni a Twitter, és a Linkedin profilokra is.

    - Továbba legyen jo a kamerája, mert fotokat töltök rola fel Twitter és Facebookra egyaránt.Legyen 2 kamerás mindenképpen, és vaku is legyen rajta

    - fontos az aksi is, de autoban illetve ilyen hordozhato powerbankkal is tudom potolni.

    - az említett 90 %os üzleti használatra jellemző, hogy napi átlagosan 2-3 orát telfonálok is a műszerrel, ezért is jo ha jo az aksija

    - nem kell tul nagy legyen mint ezek a nagyon nagy samsungok, igazábol a Galaxy S3as méret az maximum. Azt használtam az elmult 2,5 évben, mege voltam elégedve, bár már lassult rendesen, lehet az Android rendszere nem volt már annyira modern mint kellett volna?

    - a büdzsém maximum 120 ezer forint, de persze ahogy emlitettem attol is függ, hogy nem veszek e előfizetéses telefont. Itt most elsősorban a megfelelő tipus miatt vagyok, hogy tanácsoljatok, az árat meg majd tovább keresem.

    - Természetesen alap dolgok mint Bluetooth, wifi, stb legyenek rajta. Memory Cardot veszek bele külön az nem téma. Legyen gyors, és ha lehet legyen nyilt operácios rendszere, bár nem volt még Iphonom, nem tudom jobb e nekem az, de az Androiddal meg vagyok eddig elégedve, az elmult 3 telefonom, Samsung 2db és 1 HTC voltak, szoval jok voltak.

    Remélem ezek alapján tudtok már valamit tanácsolni.

    Kösöznöm előre is annak aki veszi a fáradságot!

Új hozzászólás Aktív témák