Új hozzászólás Aktív témák

  • Latyak79

    csendes tag

    Üdvözlet!
    Szeretnék új telefont vásárolni,vagy használtat.Az összeg 40-60 ezer között mozog amit rászánnék.Már másfél hónapja böngészem a netet,de zsong a fejem a sok adattól így hát hozzátok fordulok szakértők :R mit ajánlotok.
    Samsung galaxy s3 lte-t néztem 30-40 között ,de nem tudom használtan merjek-e belevágni.Tetszenek a kínai csodák is,de a külföldi vétel és a szervizmegoldás elbizonytalanít.
    Az igények: Kijelző mérete lehet nagy,de azért 5 col fölé ne nagyon menjen,röviden kényelmesen zsebre lehessen tenni.A RAM ha lehet minél több legyen,mert nem szeretném ha megfagyna minden második böngészésnél.
    Az android tetszik mint operációs rendszer,de meghallgatom az ellenérveket is.GPS mindenképp legyen benne,és lehetőleg jó vételű.Kamera legyen normális,a mindennapi dolgok megörökítéséhez stb.Játék nem túl fontos.
    Belső memória minimum 8 GB legyen és bővíthető.Kb:3-4 évet tervezek eltölteni a használatával.A szervíz és kiegészítő vásárlás ne okozzon gondot.
    Most egy samsung wave 2 van tulajdonomban amit egyszer már nyugdíjaztam,de a Qilive "csodagépe" 1 év után beadta a kulcsot,így újra használom,de érezni a badán,hogy ez nem megy nagyon neki.
    Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák