Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    válasz voyager4.4 #76603 üzenetére

    Sziasztok!
    Szimatolgatnék egy kicsit, hátha a profik kicsit útba tudnak igazítani. Van elképzelésem, de a telefonbetyárok véleménye/tapasztalata jól jönne. Igaz októberben tudok új telefont kihozni Telenoréktól (Smarttarifa 2 díjcsomag, maradnék is ennél), de addig figyelem a MA telóhíreit.

    Jelenleg egy Xperia SP-m van, SlimKat főzött rommal (4.4.4.) mivel a gyárija ugyebár egy kalap kaks.

    A jelenlegi kiszemeltjeim: Huawei Mate 7, Lg G4, és a nemrég bemutatkozó Xperia C4 (tudom, még túl friss).

    Mate 7 lassan "elavult" lesz, G4 kicsit bizonytalanít, nagyobb előrelendülést vártam a G3 után, a C4 pedig a specifikációja miatt nem tudom milyen erős lehet.

    Ami lényeges egy telefonnál: komplett multimédia, amit bírnia kellene elsőként, egy webjáték böngészőben normál webes formációban (ami mellesleg elég összetett, Sp meg-megroggyan rajta, párom G3-ja is beakad kicsit) + ennek app-ja. Amúgy ez a Grepolis nevű játék.
    Facebook+messenger, viber, skype, instagram, twitter, youtube, böngészgetés, fotózgatás/videózás folyamatosan és értelemszerűen telefonálás.

    Ezen igényekre kérnék tippeket. Ifos és Samu párost kihagynám ha lehet. Előbbi szó szerint összetojná magát ettől, utóbbi meg a felülete miatt nem jön be.

    Köszönöm előre is :R

    [ Szerkesztve ]

    Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák